KutsalGames Network ( Çekirdek Sunucu ) Fikir Konusu !

Sunucumuz sizce iyi olabilir mi ?

• Evet , tabii ki

Kullanılan: 1 20.0%
  • Hayir

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

KTSLGMNG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Faction sunucumuz'da Market fiyatları düzenlidir. açık artırma, sanal market, meslekler, düzenli ekonomi, top 5, arsalar, can göstergesi, puanlı Boss sistemi vardır puanlı Boss sisteminden biraz bahsedeyim öncelikle şuanlık 8 adet bossumuz var. Bosslardan herhangi birini kestiğinizde ''Boss puanı'' düşer bunları warp menümüzden ''Boss''u seçerek harcayabilirsiniz.
- Skyblock -
Skyblock sunucumuzda açık artırma, sanal market, top 10(en çok mob öldürünler görüntülenir), can göstergesi, düzenli market, düzenli ekonomi, takas(/warp takas), ATM, timber, Menülü skyblock, düzenli chat mevcuttur.
Ek olarak skyblock pluginimiz tarafımca %99.5 türkçeleştirilmiştir..
- KitPvP -
KitPvP sunucumuzda ölünce itemler düşmez ek olarak öldüğünde envanterin sıfırlanır.
Yere eşya atamazsınız, acıkmazsınız, savaştan kaçarsanız 10DK ban yersiniz, level gösterimi, top 10 mevcuttur.
Oyuncu öldürdüğünüzde $10 kazanırsınız bu paralarla ücretli oyuncu kitlerinden alabilirsiniz.

VIP + oyuncu kitleri dahil 30'a yakın kitimiz vardır oyun içinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

- OITC -
Tek okla neler yapabilirsin ?
Bu oyunu çok seviyorlar.

- HungerGames -
(YENİ)
Açlık oyunları oynamak istiyorsan doğru yerdesin! Şuanlık 3 adet arenamız mevcuttur.Hungergames lobisinde parkur vs ve puanla alabileceğiniz şeyler vardır puanları oyuncu öldürerek veya el kazanarak alabilirsiniz.

Minigamesler
Spleef,BowSpleef,Splegg oyunlarınıda geçici olarak ''Faction'' sunucusunun içinden oynayabilirsiniz ayrıca para kazanabilirsiniz.

Biraz bana fikir konusunda yardimci olurmusunuz ?
Sunucumuz gelecek yaz tatilinde açılaçaktir.

KutsalGames Yönetim !

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Şu Türklerin ''heykleri cözcez'' diyişini çok seviyorum en büyük sunucu MCSG bile hileyi yarım yamalak engellerken sen nasıl ''heykleri'' engelleyeceksin? Değil mi ama.
misal s.o killaurayı engelledi. tabi bizimkilerin yapması için java öğrenmesi lazım
sabır lazım(bnde ve bizde pek yok :D)

KTSLGMNG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar , sunucumuz başarılı olabileceğine insanıyorum.Heykelleri ise gerekirse engellemeyiz.