yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Normalde yazdığım şeylerdeki testis(Hay ben argo yasağını) muhabbeti anlayabilirsin ama bi bunda mı anlayamadın ?Bu mu benim seni bana karşı kışkırtmam!?
Normalde yazdığım şeylerdeki testis(Hay ben argo yasağını) muhabbeti anlayabilirsin ama bi bunda mı anlayamadın ?Bu mu benim seni bana karşı kışkırtmam!?
yaptım olacakNasıl Olacak O![]()
Kanıt mı istiyorsun?
1 - Eş cinsel değilim bu da senin olduğun mekanlarda takılmam.
2 - Oturduğun şehirde oturmuyorum.
O zaman herhangi bir seyi surukleyemeyizBen sadece Newton'un Yasalarına uyan bir adamım dostum.
Ve bu durum da uyduğum yasa 3. yasadır.
Bakınız = “Her etkiye karşılık eşit ve zıt bir tepki vardır.”
Aslında Newton'un yasasının birinci maddesinde sizin dediğinizin tam zıttı yazar. B)O zaman herhangi bir seyi surukleyemeyiz![]()
Ama senin dedigine gore bir nesneyi ittigimizde ittigimiz yonun tersi yonde bir surtunme kuvveti uygulanir. Nesne bileske kuvvet kadar hareket ediyorsa bileske kuvvet sifirdir ve nesne hareket edemezAslında Newton'un yasasının birinci maddesinde sizin dediğinizin tam zıttı yazar. B)
Ağzına 5 marijuana tep ve yasaları bana sormaktansa yerinden öğren!Ama senin dedigine gore bir nesneyi ittigimizde ittigimiz yonun tersi yonde bir surtunme kuvveti uygulanir. Nesne bileske kuvvet kadar hareket ediyorsa bileske kuvvet sifirdir ve nesne hareket edemez![]()
kendinle celismemeye calis.Ağzına 5 marijuana tep ve yasaları bana sormaktansa yerinden öğren!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
What pootis is this? My kafa be 1 milyon.Ayrıca yorumlara göz atın 'nasıl tersten dinledin' sorusunun cevabındaki linkte tıklayın![]()
No paradoks bruh. B)kendinle celismemeye calis.![]()
Newton kendisiyle celismisWhat pootis is this? My kafa be 1 milyon.[DOUBLEPOST=1421357646,1421357558][/DOUBLEPOST]
No paradoks bruh. B)
Bilmek ile uygulamak arasında çok fark vardır dostum.Ben sadece Newton'un Yasalarına uyan bir adamım dostum.
Ve bu durum da uyduğum yasa 3. yasadır.
Bakınız = “Her etkiye karşılık eşit ve zıt bir tepki vardır.”
B)
Yasaları bilmemen senin adını kötü olmuş dostum benim favori yasam bu 3. yasadır B)
*Etki Tepki*
Adamın kafa güzel ha geliyor buraya bana sataşarak beni kışkırtıyor sonra sen beni kışkırtıyorsun diyor bir de konuyu değiştiriyor.Bilmek ile uygulamak arasında çok fark vardır dostum.