Oyun Almak için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Oyun daha çıkalı 1 gün olmamasına ragmen biraz bilgi paylaşmayi düsünüyorum. Oyun dayz gibi ama aslında dayzden çok rusta benziyor. Craft yapabildiginiz ve araba olan bir oyun. Ayni zamanda base (ev) inşa etmede varmış. Ve daha çok bir ozellik var. Oyun early acceste 31 lira olarak steamde satılıyor. Oyun tam sürümü cıktıgında bedava olucaktır ki bu hemen aklınıza gelen soru "paytowin" olucak mı sorusudur. Bundan tam emin degiliz dengelerin nasıl degiştigini zaman gostericek. Konunun kısa olmasının sebebi oyunun çok yeni olmasıdır zamanla bilgiler artıcak.
Oyun ilk cıktıgında çok satıldıgı için serverlar çökmüştü ve 60k izleyicisi olan adam bile oyuna baglanamadı. Ama bu hata çözüldü ve şu an oyun oynanabiliyor ama simdilik loot sıkıntısı var gibi görünüyor. Zamanla bu hataların onune gecilicegini dusunuyorum. Oyunda birini oldurup esyalarını alabilirsiniz ve daha çok gelisebilirsiniz
Oyunda degişik sunucuların degişik modları var. Örnegin bazıları pvp (player versus player) sunucu digeri pve oluyor ve insanlara saldıramıyorsunuz. Açlık oyunu benzer bir mod var oyuna basladıgınızda herkes parasutle iniyor ve fazla loot arasında silahlarla hayatta kalmaya calısıyorsunuz.
"Oyunda zombilermi daha tehlikeli yoksa insanlarmı"
(HDD Yanlış anlamayın sadece 4.2 gb indirmeniz gerekiyor ama 20gb boş yeriniz olması gerekiyor)
Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
- İşlemci: Hyper-Threading destekli Intel i3 Dual-Core
- RAM: 4 GB
- Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 275 serisi ya da daha iyisi
- DirectX: 10
- HDD: 20 GB boş alan
- İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
- İşlemci: Intel i5 Quad Core ya da daha iyisi / AMD Phenom II X6 ya da daha iyisi
- RAM 8 GB
- Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 560 serisi ya da daha iyisi / AMD HD 6870 ya da daha iyisi
- DirectX: 10
- HDD: 20 GB boş alan
Son düzenleme: