Müzüklü Çaylı Muhabbet

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. E tabi yendik. Farkımız bu.
Bitirici hareketlerimden RKO yu kullanmıyorum genelde.
Fireman carry pozisyonuna alıp throw yapıyorum.

Çünkü RKO finisheri genelde artistik bir finisher direk kafayı yere çarparak bayıltır.
Ama çok kolay counterlanır.
Sana doğru koşan bir rakibe eğer fireman carry pozisyona almayı bilmiyorsan ya shoulder tackle yersin ya da samoan drop yaparsın fakat three count yapamazsın.

Yazıdan anladıklarım:

Bitirici hareketlerimden yu kullanmıyorum genelde. Pozisyonuna alıp yapıyorum.

Çünkü genelde artistik bir direk kafayı yere çarparak bayıltır.
Ama çok kolay.
Sana doğru koşan bir rakibe eğer pozisyona almayı bilmiyorsan ya yersin ya da yaparsın fakat yapamazsın.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda Benim kadar yoğun bir hayat süren benim kadar aktif bir kullanıcı tanıyor musunuz ? B)
Can'in Günlük hayatı ve yapması gerekenler:
1-sabah kalkabilmek için(okula) erken uyu.max.10:00 -Yapılan : SAAT 02:00 de rahat bir uyku
2-Her Hafta sınavlarla savaş,Galip gelmek için çok çalış. - Yapılan Eve geldiğinden akşama kadar pc başında vakit geçirip sınava 5 dk kala masaya kopya yaz.
3-Her Haftasonu gittiğin kurs için 40 adet desen çalış(yani model)[ yani Figür]{ yani oturan birini çizme}. Yapılan AYNEN UYGULANMAYA ÇALIŞILIP KURS HOCASIYLAN PAZALIĞA GİRİLİP 35 RESİM GÖTRÜLÜYOR.
4-Güzel bir kız arkadaşı bul ve birlikte gün batımında ayran iç -Yapılan : Tek başıma forumda gezerken pepsi kola içme
5-Arkadaşlara takıl- Yapılan : BÜTÜN GÜN KUZENLEYİM

veee vee çok daha fazlası... sizlerden dinliyelim az nabioyunz :)

ŞARKI : (biri paylaşmıştı ordan aklıma oturdu sendin galiba @Osndbk41

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Forumda Benim kadar yoğun bir hayat süren benim kadar aktif bir kullanıcı tanıyor musunuz ? B)
1-sabah kalkabilmek için(okula) erken uyu.max.10:00 -Yapılan : SAAT 02:00 de rahat bir uyku
2-Her Hafta sınavlarla savaş,Galip gelmek için çok çalış. - Yapılan Eve geldiğinden akşama kadar pc başında vakit geçirip sınava 5 dk kala masaya kopya yaz.
3-Her Haftasonu gittiğin kurs için 40 adet desen çalış(yani model)[ yani Figür]{ yani oturan birini çizme}. Yapılan AYNEN UYGULANMAYA ÇALIŞILIP KURS HOCASIYLAN PAZALIĞA GİRİLİP 35 RESİM GÖTRÜLÜYOR.
4-Güzel bir kız arkadaşı bul ve birlikte gün batımında ayran iç -Yapılan : Tek başıma forumda gezerken pepsi kola içme

Can'ın Hayatını Counterlamak:

1- Sabah kalkabilmek için mümkünse uyuma. (Sabah 6.30'da kalkıyorum.)
2- Her hafta sınavlar + haftaiçi denemeleri + pazartesi denemeleri + aylık denemeler + YGS denemeleri
3- Can sıkıntından dolayı her gün okulda kitaplarına defterlerine resimler çiz.
4-

5- Arkadaşlarla takıl ve onları trolle.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. E tabi yendik. Farkımız bu.
Bitirici hareketlerimden RKO yu kullanmıyorum genelde.
Fireman carry pozisyonuna alıp throw yapıyorum.

Çünkü RKO finisheri genelde artistik bir finisher direk kafayı yere çarparak bayıltır.
Ama çok kolay counterlanır.
Sana doğru koşan bir rakibe eğer fireman carry pozisyona almayı bilmiyorsan ya shoulder tackle yersin ya da samoan drop yaparsın fakat three count yapamazsın.

Adam farklı bea :) Yenmek bu işin fıtratında var :)

619 ile vurup sersemlettikten sonra Hells Gate yapmak da iyi gider ^^

Ama kendim için düşününce, dediklerinden birincisini yaşardım. Bu iki pozisyonu da bilmediğimden omuz tackleyi yerdim :(

Yazıdan anladıklarım:

Bitirici hareketlerimden yu kullanmıyorum genelde. Pozisyonuna alıp yapıyorum.

Çünkü genelde artistik bir direk kafayı yere çarparak bayıltır.
Ama çok kolay.
Sana doğru koşan bir rakibe eğer pozisyona almayı bilmiyorsan ya yersin ya da yaparsın fakat yapamazsın.

Al bir Snickers. Açken Johnny Sins olmuşsun anlaşıldı :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Adam farklı bea :) Yenmek bu işin fıtratında var :)

619 ile vurup sersemlettikten sonra Hells Gate yapmak da iyi gider ^^

Ama kendim için düşününce, dediklerinden birincisini yaşardım. Bu iki pozisyonu da bilmediğimden omuz tackleyi yerdim :(

Al bir Snickers. Açken Johnny Sins olmuşsun anlaşıldı :D

Aslında güreş terimlerinden anlamadığı belirtmek için o ifadeleri çıkarıp yazdım ama ortaya apayrı bir şey çıktığını fark etmemle yarılmam bir oldu.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Evet bendim*