Alkar
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İzledin mi?ama onun 2 ci sezonu değil onda titanlar (devler) var ama bunda ejderha falan var
Face book'ta 2. sezon diye bahsediyorlar.
İzledin mi?ama onun 2 ci sezonu değil onda titanlar (devler) var ama bunda ejderha falan var
İlk bölümünü izlemiştim, çıktığından 1-2 saat sonra. Tamamen farklı bir şey. Devler bile yok. Şeytanlar falan varİzledin mi?
evet 1.ci bölümünüİzledin mi?
Bunu demek için hemen izlemişevet 1.ci bölümünü
malesef ödevimi yapıyordum yazına cevap verme şansım yoktu[DOUBLEPOST=1421504031,1421503941][/DOUBLEPOST]Bunu demek için hemen izlemiş
Dediğim gbiif ace bookta öyle diyoralrdı milleti trollemişte olabilirler.
ova çıktı sana özelden atayım[DOUBLEPOST=1421504238][/DOUBLEPOST]shingeki no demek attack on (yanlış olabilir savaş aç) demek kyojin titan (dev) demekBaşlarında "Shingeki" olması 2. Sezon olduğu anlamına gelmez. İzlemeden yorum yapmayalım lütfen. SnK 2. Sezon bu yaz çıkıcak bildiğim kadarıyla. Yeni bir ova tarihi de olabilir bu dediğim. Trollemişler facebookta..
Ova 1 tane olmak zorunda değil ki dikkat edersen birkaç tane ovası vardır onun. Zaman zaman ova çıkarırlar ^^ Ovanın yeni bölümü yaz çıkabilir demek istedimmalesef ödevimi yapıyordum yazına cevap verme şansım yoktu[DOUBLEPOST=1421504031,1421503941][/DOUBLEPOST]
ova çıktı sana özelden atayım[DOUBLEPOST=1421504238][/DOUBLEPOST]shingeki no demek attack on (yanlış olabilir savaş aç) demek kyojin titan (dev) demek
hmm 4 bölüm çıktı sadeceOva 1 tane olmak zorunda değil ki dikkat edersen birkaç tane ovası vardır onun. Zaman zaman ova çıkarırlar ^^ Ovanın yeni bölümü yaz çıkabilir demek istedim![]()