hmm anlaşılan forumda ego tazelemesi yapmam gerek.Buyur kes bekliyorum.[DOUBLEPOST=1421609946,1421609502][/DOUBLEPOST]
Plain kodu bilmeyen Cahal Milker*
:( vardı![]()
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hmm anlaşılan forumda ego tazelemesi yapmam gerek.Buyur kes bekliyorum.[DOUBLEPOST=1421609946,1421609502][/DOUBLEPOST]
Plain kodu bilmeyen Cahal Milker*
:( vardı![]()
Kusura bakma ama egosunu silmesi gereken kişi sensin. Sürekli kendini herkesten üstün görüyorsun evet gerçek hayatta kötü şeylerin üstesinden gelmiş olabilirsin ama burası forum kimseden üstün değilsin. Şaka yaptığında bile insanların gururunu incitiyorsun.hmm anlaşılan forumda ego tazelemesi yapmam gerek.
dostum ustteki mesajimi ciddiye almadin dimi ?Kusura bakma ama egosunu silmesi gereken kişi sensin. Sürekli kendini herkesten üstün görüyorsun evet gerçek hayatta kötü şeylerin üstesinden gelmiş olabilirsin ama burası forum kimseden üstün değilsin. Şaka yaptığında bile insanların gururunu incitiyorsun.
Ben de ondan bahsediyorum. Şaka yaparken bile insanların gururunu incitiyorsun. Dozunu ayarla bence.dostum ustteki mesajimi ciddiye almadin dimi ?
kimseyi kendimden ustun gormedim şu ana kadar.
gorduysem de o an ciddi degilimdir.
tavsiyeni dikkate alacagim.Ben de ondan bahsediyorum. Şaka yaparken bile insanların gururunu incitiyorsun. Dozunu ayarla bence.