Survival Games Noobluğu :/

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ; minecrafta 1.5 yıl önce başladım..6-7 ay single player oynadım..daha sonra hep sonoyuncu serverinde oynadım..son 1-2 aydır son oyuncu da hunger games de baya gelişmiştim..4 oyunda 1 kazanıyordum...Gaza gelip minecraft ın sitesinden premium aldım 2 gün önce..veee mcsg'ye girdim...ama o kadar çok survival games oynadım ki birini bile kazanamadım..2 gün boyunca 2 adam öldürebildim..toplam 30 kez öldüm..aslında bu kadar noob değilim..ya çok hacker var ya da herkes pro olmuş :D ..Bu yüzden beni pvp konusunda uzmanlaştıracak ve beraber oynayabileceğimiz birine ihtiyaç duyuyorum..Önerilerinizi de bekliyorum :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Senin Kazandıkların Nooblar Arasında Kazanma Olduğu İçin Orası Zor Gelmiştir :D
Son Oyuncu ' da Millet Team Olmak Ve Zaman Geçirmek İçin Oynuyor Mcsg Hypixel Gibi Premium Sunucularda Kariyer Yapmak Sıralamaya Girmek İçin Oynuyorlar Öyle Baştan Sağma Değil Taş Kılıçlı Adamı Elmas Setle Keserken Bile Taktiksel Oynuyorlar

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son Oyuncu ' da Millet Team Olmak Ve Zaman Geçirmek İçin Oynuyor Mcsg Hypixel Gibi Premium Sunucularda Kariyer Yapmak Sıralamaya Girmek İçin Oynuyorlar Öyle Baştan Sağma Değil Taş Kılıçlı Adamı Elmas Setle Keserken Bile Taktiksel Oynuyorlar
kardeş ama sonoyuncu'da çoğu hacker :D

umut_

En iyi cevaplar
0
kardeş ama sonoyuncu'da çoğu hacker :D
Pvp Pro Olan 5 Hacke Karşı Hilesiz Keser :) Böyle Oynayanlar Var Az Taktiksel Video İzle Azda Uygula Basit Pvp Sunucularda Takıl Farklı Yabancı Sunucularda Pvp Dene Malum Mscg Gibi Sunucularda Stats Düşüyor Ve Bunu 0 Lamak İçin Bile Para Veriyorsun :D

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pvp Pro Olan 5 Hacke Karşı Hilesiz Keser :) Böyle Oynayanlar Var Az Taktiksel Video İzle Azda Uygula Basit Pvp Sunucularda Takıl Farklı Yabancı Sunucularda Pvp Dene Malum Mscg Gibi Sunucularda Stats Düşüyor Ve Bunu 0 Lamak İçin Bile Para Veriyorsun :D
zaten bende hilesiz oynuyorum..internetten rulinggame,huahwi izliyorum ve uyguluyorum..olta taktiği - çakmak taktiği vs ...ben eu.mcsg.in'e giriyorum..acaba us'a mı girsem..ara sıra hivemc,mineplex serverine de giriyorum ama durum felç :D

umut_

En iyi cevaplar
0
zaten bende hilesiz oynuyorum..internetten rulinggame,huahwi izliyorum ve uyguluyorum..olta taktiği - çakmak taktiği vs ...ben eu.mcsg.in'e giriyorum..acaba us'a mı girsem..ara sıra hivemc,mineplex serverine de giriyorum ama durum felç :D
Ya Seen Kötü Oynuyorsun Yada Çok İyi Oynayan Adamlara Denk Geliyorsun :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen süper über müber Türkiye heçkırlarını tanımamışsın umut @Zurinqun
Bu arada* Türklere alıştığın için yabancılar zor gelebilir. Türkler heçkırdır geneli ._. özellikle SonOyuncu :( Ama bu demek olmuyor ki onlar en hızlıdır. Eşyaları kaparken koşma olayı vs. hileli bir adamı kolaylıkla geçebilirim şahsen. Hem hayat bana güzel* I hate hunger games :(
Tabii @rayandu06 son aralar hungergames-survival games'e kafayı taktı :( 1-2 şey söyleyebilir .-.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada* Türklere alıştığın için yabancılar zor gelebilir. Türkler heçkırdır geneli ._. özellikle SonOyuncu :( Ama bu demek olmuyor ki onlar en hızlıdır. Eşyaları kaparken koşma olayı vs. hileli bir adamı kolaylıkla geçebilirim şahsen. Hem hayat bana güzel* I hate hunger games :(
Tabii @rayandu06 son aralar hungergames-survival games'e kafayı taktı :( 1-2 şey söyleyebilir .-.
Bizler armada oyuncularıyız 2 senedir bu işi yapıyorum ben *.*,
Konu sahibi arkadaşım
Seni eğitebilirim bu konuda
Belki armada takımına bile alabilirim falan.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kitli Hunger games de oynayabilmek için Profesyonel olman gerekir :)
Benim eğitimim survival games için :)
Gerçek bir Armada oyuncusu kitli HG yi profesyonelce oynar.
Kitli HG öğretebilmem için çok akıllı her şeyi hızlıca kavramalı ve Skype a sahip olması gerekir. Bir armada samurayının eğitimi nadir görülür :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Kitli Hunger games de oynayabilmek için Profesyonel olman gerekir :)
Benim eğitimim survival games için :)
Gerçek bir Armada oyuncusu kitli HG yi profesyonelce oynar.
Kitli HG öğretebilmem için çok akıllı her şeyi hızlıca kavramalı ve Skype a sahip olması gerekir. Bir armada samurayının eğitimi nadir görülür :)
Survival Games Candır Kitli Hg Amaçsızdır ( Rayanduya Diss :p )