Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu aralar eve gelmeye bile vakit bulamıyorum o yüzden pek ilgilenemiyorum bakalım ne olacak bunun yanı sıra alternatif sunucu fikirlerinide değerlendircem çünkü bu tempodabenim bu sunucuyu bitirmem çok uzun sürecek :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu aralar eve gelmeye bile vakit bulamıyorum o yüzden pek ilgilenemiyorum bakalım ne olacak bunun yanı sıra alternatif sunucu fikirlerinide değerlendircem çünkü bu tempodabenim bu sunucuyu bitirmem çok uzun sürecek :)
Sunucu anladığım kadarıyla pvp tarzı olacak sakın factiona falan çevirmeyin

R

Reloven

Ziyaretçi
Tavsiyem BossBarAPI Kullanmama Aşırı Sorunlu Bana Göre Çogu Zaman Gözükmüyor Hatta.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pve desek daha doğru olur ama pvpde olmayacak değil:) Faction açmam ama, şu aralar daha kısa sürede bitirebileceğim ama yine ilginç olacak birşeyler bulmaya calısıyorum.
pve de güzel olur bir de bunun yanında openworld pvp koyarsanız tadından yenmez

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

1-kodlama dışında yardım gerekirse söyleyin yeter. şunu yap deyin yaparım :D
2-yeraltında pvp'den başka aklıma şu anda bir fikir gelmiyor :(

Sunucu anladığım kadarıyla pvp tarzı olacak sakın factiona falan çevirmeyin

bence de faction olmasın. klanları pek sevmem. pvp ise favorimdir. hunger games gibi serverleri daha çok severim.

Açılmamış Sunucunun Tanıtımı Pek İyi Olmaz Bence :D
Kaan Meşgul Sanırsam Bu Aralar Güncelleme Falan Yapmıyor :D

eski serverdeki gibi olursa daha çok oyuncu çekmez mi? öyle olmuştu galiba. youtubede videosu vardı hatta serverin. adı soyadı vs. form istiyordu altta da. betaya katılacaklar diye.

Mimar Alım Konusu Var Şu Anda Sanırsam :D

düzenli boş vaktim olsa katılırdım da :D saatlerim düzensiz oluyor. bazen öğlen vakti 2'de ara vermek zorunda kalıyorum, bazen akşam yemeğine kadar boş oluyorum vs. ama her zaman minimum aralıklı da olsa 3 saatim oluyor. konu gerçekten var mı bakıp damlayacağım :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkesden özür dileyerek konuyu değiştirmek zorundayım.Harita çok büyük olduğu için (eskisindende kat kat büyük) buildlere yetişmem imkansız aklımda güzel bi fikir var dünyada ilk olacak sanırım o fikirde ve hoşunuza gideceğinizden eminim özelliklede @Sonicexe senin hosuna gidecektir :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkesden özür dileyerek konuyu değiştirmek zorundayım.Harita çok büyük olduğu için (eskisindende kat kat büyük) buildlere yetişmem imkansız aklımda güzel bi fikir var dünyada ilk olacak sanırım o fikirde ve hoşunuza gideceğinizden eminim özelliklede @Sonicexe senin hosuna gidecektir :)
Sonic mi olucaz ._.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

nasıl bir şey olacak? merak ettim.

Sonic mi olucaz ._.

diyecek bir şeyim yok... rahmetli kemal sunal ne derdi: "olursun canım olursun" :)

Arkadaşa attığım mesajı buraya yapıştırayım o bana ne tür olcak diye sormuştu :)

Edit: Fikir tam oturmadığı için mesajın devamını kaldırdım.Yanlıs bilgi vermeyelim ama tür olarak değiştireceğiz :)

tür? PvE oluşu mu değişecek yoksa?