Bu komutun ne olduğunu bilen var mı

Fangshocker8

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, bir video izliyordum adam creative de tahta baltayla bir yerleri işaretliyordu sonra bir komut yazıyordu her yer bir blokla kaplanıyordu bunun için de bir komut lazımdı yanlış hatırlamıyorsam //wand idi ama tek oyunculuda denedim olmuyor 1.7.2 oynuyorum yardım edermisiniz

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bu //wand komutu world edit ile eklenir ve senin build işini kolaylaştırır.Eğer bir serverin varsa o servere plugin olarak World Edit eklersen onun yaptıklarını yapabilirsin :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Arkadaşım bu //wand komutu world edit ile eklenir ve senin build işini kolaylaştırır.Eğer bir serverin varsa o servere plugin olarak World Edit eklersen onun yaptıklarını yapabilirsin :)
Arkadaş cevaplamış, ek bir bilgi vermek istiyorum. //wand kodunu yazmana gerek yok. //wand yazınca sana normal bir tahta balta veriyor. Yani normal tahta balta alsan bile çalışacaktır.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek oyunculu için SPC yüklemen gerekiyor. Bu bi mod. World Edit nedir onu bilemiyorum işte :D

Edit: Baktım öğrendim SPC = WorldEdit 'miş. :(

PilotArmyPro

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak arkadaşım,bir World Edit ve Guard manyağı olarak:
//wand => Tahta balta verir ve senden çarpaz olarak blok seçmeni ister.
//set => Seçtiğin yerleri tamamen o blok ile doldurur ( //set 2(Grass) )
//walls => Seçtiğin yerlerin sadece kenarlarını o blok ile doldurur ( //walls 2(Grass) )
//undo => Yaptığın işlemi eski haline getirir (kaldırır,her şey önceki haline döner.)
//redo => İşlemi undo'ladı isen bu komutla tekrar getirirsin (komut yazıldıktan (//set veya //Walls) sonra undo yaparsan bu komut geri getirir.)
Söyliyeceklerim bu kadar ama daha fazlasını bilmek istersen bana danış :)

enesemre321

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
//wand ile alakalı bir bilgi elimde var Single Player Command yükleyip bunu yazıyorsun. Sonra eline balta geliyor ve öylece birşeyler yapıyosun XD anlatamadım telefondan nse bazı komutlar da vereyim
//pyramid piramit oluşturur bnce en iyisi bu:lol: