ben ilgincim çünkü fluttershy ınben ilgincim çünkü pinkamena'yı (şeytani olanı) pinkie'den daha iyi buluyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
şu şeklini daha havalı buluyorumben ilgincim çünkü fluttershy ınben ilgincim çünkü pinkamena'yı (şeytani olanı) pinkie'den daha iyi buluyorum.
Eski bir muhabbet..Azelza kim yoksa demek istedigin azalea iggy mi :'
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aramizda kucuk bir kiz var lolipopu olan varsa versin L-Jben ilgincim çünkü my little pony nin manyak gibi hayranıyım
Lolipop sevmem .-.Aramizda kucuk bir kiz var lolipopu olan varsa versin L-J
Küçük büyük farketmiyor .-. Aptal olunca tam aptal oluyor kızlar.(Hepsine laf atmadım , aptal olanlarına attım.)Sınıfımdaki kızlar **** zaa baban abazaa diye şaka yapıp gülüyorlar .-.Aramizda kucuk bir kiz var lolipopu olan varsa versin L-J
Bana laf mı sokmaya çalıştın .-.Küçük büyük farketmiyor .-. Aptal olunca tam aptal oluyor kızlar.(Hepsine laf atmadım , aptal olanlarına attım.)Sınıfımdaki kızlar **** zaa baban abazaa diye şaka yapıp gülüyorlar .-.
Hayır , şu ''taam canıms yaa'' gibi konuşma tarzını benimseyen kızlara .-.Bana laf mı sokmaya çalıştın .-.
Hayir, ben sana iza ediyim sana kucuk bir kiz oldugunu ve aptal olmadigini soyledi...Bana laf mı sokmaya çalıştın .-.
TeşekkürlerHayir, ben sana iza ediyim sana kucuk bir kiz oldugunu ve aptal olmadigini soyledi...
ben ilgincim çünkü fluttershy ınLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.şu şeklini daha havalı buluyorum
Amnesia oyunundan falan yapmışlar videosu var atıyım istersensonic.exe'dir oyani onun adı fluttershy.exe
![]()
Amnesia oyunundan falan yapmışlar videosu var atıyım istersen
Suarez futbolcu onu anladimda isirik ne ?yok yok sağol. sonic.exe ve zalgo tarzı şeyler görmekten bir ara domates suyunu bile kan zanneder olmuştum. ben bu sitede eskiden bu işlerle her gün uğraşıyordum zatenşimdi gruplar olmadığı için creepypasta paylaşacak yer kalmadı, ben de creepypasta bakmayı bıraktım.
Oyuna devam edeyim:
Ben ilgincim çünkü Suarez'in ısırıklarını büyük bir zevkle seyrediyorum. Galiba sadistlik var bende![]()
Suarez futbolcu onu anladimda isirik ne ?