Acil yardım içeri lütfen :(((

ShafterLight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben Yiğit ve bi sorunum var.Arkadaşlar ben premiumumu bir çekilişten kazandım.Fakat bu premiumda çok sıklıkla premium serverlere girince Oturum açılmadı (Oyunu yeniden başlatmayı deneyin) Hatası geliyor.Lütfen acil YARDIM !

M

MUHDE

Ziyaretçi
Minecraft session sistemini kullanır bu sistem minecraft ın sayfasından oyuna giriş anında size şifrelenmiş bir kod verir bunu sunuculara girerken kullanırsınız eğer 2. girişte kod tekrar istenir ise 2. kişiye yeni kod verilir ve 1. kişinin oturumu iptal olur ama 1. kişi sunucuda ise sessionu devam eder :(

ShafterLight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lütfen saçma salak şeylr yazmaıyın bu premiumu 4 sene önce mojangın çekilişinden kazanmıştım...

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Başta neden belirtmiyorsun mojang'dan kazandıgını sana yardım etmeye çalışan insanlara saçma yada salak diyemezsin.Bence sen pre değilsin ve bazı serverlere giremiyorsun dolaylı olarak onu soruyorsun yavrucum pren yoksa pre zorunlu olmayan serverlerde oyna...

ShafterLight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Acaba oyunun demosunu indirmeyi felan pre mi sandın??
Hayır kardeşim hayır full işte[DOUBLEPOST=1421676936,1421594722][/DOUBLEPOST]
Başta neden belirtmiyorsun mojang'dan kazandıgını sana yardım etmeye çalışan insanlara saçma yada salak diyemezsin.Bence sen pre değilsin ve bazı serverlere giremiyorsun dolaylı olarak onu soruyorsun yavrucum pren yoksa pre zorunlu olmayan serverlerde oyna...
Size bundan bi sıkıntı doğmaz ve onları bana yardım etmeye çalıştıklarıda yok.Ayrıca premiumum ve 5 yaşımdan beri bu oyunu oynuyorum,Senden iyi bilmem normal lütfn konumdan çıkarmısın.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kardeşim hayır full işte[DOUBLEPOST=1421676936,1421594722][/DOUBLEPOST]
Size bundan bi sıkıntı doğmaz ve onları bana yardım etmeye çalıştıklarıda yok.Ayrıca premiumum ve 5 yaşımdan beri bu oyunu oynuyorum,Senden iyi bilmem normal lütfn konumdan çıkarmısın.
Şu an maximum 11 yaşındasın ?

ahmett201

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim o hesap ya premium serverde banlı yada çakma premium dur buglu yani cok yapan var çekiliş yapıyorum vb