Steam'de Oyunlar Hakkında...

_CAN_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar....

Biraz önce steam hesabıma girdim 4 adet Paralı oyunu Bedava Gördüm 2 Gün Kaldı Yazıyordu
Saint's Row 2
Saints Row The Third
Saint's Row IV
Sid Meier's Civilization : Beyond Earth
Bu Oyunları İndirmek İçin 2 Günüm Var Yoksa Gidiyor Sanıyorsam Şimdi Bunu İndirirsem Hep Kütüphanemde Kalacakmı Paralı Oyun Almış Gibi Mesela Format Atınca Gidecekmi Oyunlar...
Birde Bu Oyunları İndirmesem Yani İndirmeye Hazırlanıyor Kısmı Hazırlıkları Tamamlayınca İndirmeyi Durdursam Yinede Kütüphanemde Kalırmı? Yardım Edermisin...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İndirme çünkü deneme. İki gün sonra satın almanı ister. Ayrıca aldığın oyunlar hesabına kaydolacağı için format atsan da tekrardan steam yükleyip aynı hesaptan girer isen tekraardan yükleyebilirsin. Koleksiyon yapmıyor isen alternatif.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama şöyle bir şey var oyunu indirir sonrada crack atarsın ben böyle 13 oyunu oynayabiliyorum steam üzerinden

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef 2 gün sonra satın almanı isteyecek.
Oyunu alabilecek yeteri kadar paran varsa ve para kazanabiliyorsan bir ek iş ile oyunu satın almak zorundasın.
Eğer bunları yapabilecek imkanın yok ise maddi durumun kötü ise aşırı derecede oyun bağımlısıysan ve ihtiyacın varsa oyunu satın alacağına dair söz vererek korsan bir şekilde elde edebilirsin.

O mesajını alıntı yapmaya gerek bile duymayacağım kişiye söylüyorum.
"O zaman oynamayacak" diyerek sadece kendini düşünüyorsun.
Evet emek hırsızlığı, doğru günah fakat parası yok diye oyun oynama hakkı hiçbir çocuğun elinden alınmasını doğru bulmuyorum.
Bu benim görüşüm. Teori atmıyorum ortaya.
Milyarlar kazanan şirket o çocuk oyunu satın almadı diye batacak değil ya ?

Türkiye gelişmiyor diyorsunuz fakat o çocuk oyunu almak için hırsızlığa başvuracak ve bunun sorumlusu siz olacaksınız ?
Lütfen empati kurun.
Öbür dünyaya giderken cs go da saints row da kaç level oldun olmadın diye sormayacaklar
Yaptıkların iyiliklerinden sorumlu olacaksın.
O yüzden bu dünyadaki amacınızı sadece oyun oynama kafasına yöneltmeyin.