Illuminati'ye inananlar hakkında

  • Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yok. Illuminati falan yok. Tamamen ünlü insanların ilgi çekmek amacıyla çıkardığı bir saçmalıktır. Bu kadar büyük, birçok ünlüyü tamamen kontrol edebilecek kadar güçlü bir örgüt olan Illuminati, sübliminal mesaj vermeyi beceremiyor mu? Neden herkes mesajları kolayca bulabiliyor?
Yok sağda solda "cinsel ilişki" yazıyormuş da, yok 666 yazıyormuş. Geçin bunları. Yok efendim bir avuç insan dünyayı yönetecekmiş. Yok bütün ünlüler ona hizmet ediyormuş. Yok Michael Jackson niye ölmüş. İnanmayın artık bunlara. Olsa olsa Illuminati, kaçak işler yapan bir avuç ınsandır. Dünyayı yönetmek gibi bir olayları yok. Ayrıca sizin zihninize "whoaa kızlar, whoaa cinsellik, hırrs terbiyesizlik" düşüncelerini sokmak kimsenin işine yaramaz.

Haydi selametle.​
 

abadlsp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
o yahudilerin işareti[DOUBLEPOST=1421765479,1421765374][/DOUBLEPOST]ve dünyayı da yönetiyorlar amerikayı kim yönetiyor sanıyon yahudiler
 
Üst