1.forum ödülleri 8- En animeci

en animeci

• Zorinqun

Kullanılan: 11 52.4%
  • AzlaazTR

Kullanılan: 5 23.8%
  • Alkar

Kullanılan: 5 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uuu etiketlenmişim teşekkür ederim fakat ben Otaku değilim @Zurinqun 'un da öyle olduğunu düşünmüyorum. :(
Ben sadece ecchiciyim*
Bu arada animeci derken otaku anlamında demediler forumda anime konusunda tanınan kişileri seçtiler*
++ Evet fazla otaku değilim manga okumuyorum animelerin hikayeleri hakkında derin araştırma yapmıyorum sadece izliyorum*

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Uuu etiketlenmişim teşekkür ederim fakat ben Otaku değilim @Zurinqun 'un da öyle olduğunu düşünmüyorum. :(
Ben sadece ecchiciyim*
Bu arada animeci derken otaku anlamında demediler forumda anime konusunda tanınan kişileri seçtiler*
++ Evet fazla otaku değilim manga okumuyorum animelerin hikayeleri hakkında derin araştırma yapmıyorum sadece izliyorum*
Otaku tam olarak nasıl küşülere deniyor* Günde ortalama 55 bölüm izleyenlere mi ._.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görseli iyice incele saçma sapan sorular sorma 1*
Çizgi film demeyin şuna 2*
Otaku neredeyse hayatını animeye adamış insanlara denir 3* Kısacası anime manyağı yani*
Bir tür daha var!
Weeaboos. Bunlardan nefret ettiğim kadar tiskiniyorum da.Otakular daha iyidir bu türlerden.Neye benzediklerini öğrenmek için bu detaylı anlamı olan üstad Frank'ın videosunu izleyiniz;

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günde 15 bölüm izleyen.En az 50-55 anime izlemiş olan biriyim ve yokum.Değişik bir his.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mousepad'a dikkat*[DOUBLEPOST=1421789249,1421788921][/DOUBLEPOST]ve o kadar kız arasında Kirito'nun suçu ne :( (Klein falan da var aldırmayın*)
Senin sayende şimdi O şeylerin mouse pad olduğunu anlamış bulunuyorum.Teşekkür ederim ben de her zaman acaba O oppailer ne işe yarıyor derdim. :D