Hostinge Minecraft Server Nasıl Kurulur ?

seftali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle minecraft'tan çok fazla anlamadığımı belirterek başlamak istiyorum konuya aslında soruma.
İsteklerimi ve elimde olan şeyleri söyliyim size.
Ben, arkadaşlarım ile birlikte minecraft oynamak istiyorum hatta bunu bir kaç kere yaptık fakat Hamachi üzerinden oynadık.
Ama Hamachi üzerinde oynadığımızda sanırım internet hızımızdan kaynaklanıyor olacak ki çok fazla lag oluyor. Benim isteğim ise lag olmaması.
Bunun için şöyle bir şey düşündüm acaba herhangi bir hostinge minecraft server kurabilir miyim ? Eğer kurabilirsem bunu nasıl yapabilirim ?
Aslında ben bir yol buldum ama o da sadece 35 saat gibi bir süreliğine veriyor serverı. Siteyi büyük ihtimal biliyorsununuzdur. İsmi "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
".
Bana ücretsiz bir server gerekiyor sadece arkadaşlarım ile oynamak için. Elimde bir kaç tane web sitesi için hosting var.
Bazıları linux hosting bazıları ise windows hosting.
Özetle;
Arkadaşlarım ile lagsız bir Survival mode oynamak istiyorum ve bunu aslında lag olmasın diye hosting üzerinden oynamak istiyorum bu mümkün mü ? eğer mümkün ise
nasıl yapabilirim ?

Şimdiden ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Web sitesi hostingini kastediyorsanız olmaz.

seftali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hostingde oyun sunucusu açamazsınız. Hazır panelli oyun sunucusu veren şirketler var. Yada bir VPS yada dedicated kiralayıp kendiniz kurabilirsiniz.
Hazır panelli oyun sunucusu veren şirketlere bir kaç örnek verebilir misiniz ya da vps nerelerden alabilirim biraz detaylı olabilirseniz sevinirim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bir site 6 kişiye kadar ücretsiz veriyordu ama 1 günde en fazla 4 saat açık tutabiliyorsun sanırsam.
Oyun dosyaları otomatik olarak kuruluyor.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bura iyiymiş 2 dakkada kurdum kullanımı kolay ve ucuz, 184.95.44.29:27270 direk ip adresine girin bakın 512 lik bi bedava oluyor ama yine açılıyor :p

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
aternos.org çok iyi server dolu olduğu takdirde hiç kapanmıyor [Essentials FullServerJoin ile Herkesi OP yapın yada perm verin server 1 kişilik olsun]