RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Türk Oyuncu youtube kanalıma yeni başladım ve profesyonel bir şekilde ilerlemek istiyorum. Destek verirseniz çok teşekkür ederim.
İlk Video:
İlk Video:
Yorumun için teşekkürler. Video 720P'de bende iyi çıkıyor nedenseİntrodaki müzik*: Razor Sharp*
Başlangıç kötü video kalitesi briaz kötü ses iyi kasma yok güzel devam et hll spr dvm*
240P'de izlemek*Yorumun için teşekkürler. Video 720P'de bende iyi çıkıyor nedenseBaşlangıça güzel bi intro bulamadım
![]()
LoL240P'de izlemek*
BekliyorumGuzel bir Intro yapabilirim.
Outro nasıl olmuş?İntrodaki müzik*: Razor Sharp*
Başlangıç kötü video kalitesi briaz kötü ses iyi kasma yok güzel devam et hll spr dvm*
Outroda durumlar*Bekliyorum[DOUBLEPOST=1421868802,1421865827][/DOUBLEPOST]
Outro nasıl olmuş?
Bu Arada Bende Çorumda Yaşıyorum Ama Çorumlu Değilim Skype Gönderdim Kabul EtGüzelllİstersen beraber çekebiliriz!
Yaş 16
Bu serinin haritası malesef silindi neden bilmiyorum. Ama en yakın zamanda yeni serilere başlayacağım. Korku oyunlarınıda yapacağımValla abonen oldum videoları bekliyorum. Bir de Minecraft'ın yanında korku oyunlarına da başlarsan tadından yenmez. Video'da da ev yapmadan elmas bulanı ilk defa görüyorum helal olsun. Devamını bekliyorum.
Bu serinin haritası malesef silindi neden bilmiyorum. Ama en yakın zamanda yeni serilere başlayacağım. Korku oyunlarınıda yapacağım![]()