1.forum ödülleri 8- En animeci

en animeci

• Zorinqun

Kullanılan: 11 52.4%
  • AzlaazTR

Kullanılan: 5 23.8%
  • Alkar

Kullanılan: 5 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Kardeş bilerek kışkırtıyorsun bizi her halde?
Bak sana Anime ve Çizgi Film arasında ki farkı anlatayım sana da @ruddeTR
Çizgi Film çizim şekillerinde karikatür tarzı çizim yapılır ve çizgi filmin içeriği her zaman çocuklara yönelik ders verme tarzında olur.
Fakat Animeye geldiğimiz de ise karikatür tarzı bir çizim değildir onun çizim şekline manga stili denir ve bu çizimde bacaklar daha uzun ve gözler iricedir.Animelerin içerikelrine gelirsek her şey vardır diyebiliriz.İçinde cinsellik vardır kan vardır parçalanan bedenler çıkan organlar vardır ki bunlar asla ama asla çizgi filmlerde olmaz ayrıca her zaman ders vermeye yönelik değillerdir ve siz hala buna rağmen animelere çizgi film diyorsanız anlayın ki cahillik ediyorsunuz.Sizin bakış açınız şöyle ki çizgi film diyorsunuz aynı çocukken izlediğiniz çizgi film gibiler gerçek insanlar oynamıyor kalemle yapıldıkları için çizgi film diyorsunuz fakat bu da bir cahilliktir biz burada yapım şekline göre isimler takmıyoruz veya yapım şekillerine göre ayırmıyoruz.Biz burada çizim tarzlarına göre ve içeriğine göre ayırıyoruz.Ve sizin bunu anlamanız için çizimle uğraşmanız ve kitabı kapağına bakarak yargılamamanız gerekir ki bunu yapmazsınız çünkü bu laflarıma rağmen cahilce davranmayı seçeceksiniz.
Yani cinsel ve şiddet içerikli çizgi filmler izliyorsunuz ? Adventure Time'da da havada uçuşan spermler gördüğümü hatırlar gibiyim. Sübliminal değil açık açık veriyorlar demek bu japon çizgi filmlerinde.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah bilir Disney Channel'da çıkan o saçma, animelerin yüz karası şaheseri izlemiştirler* Adını unuttum :( D ile başlıyordu.
Onu geç sen çoğu Anime düşmanı farkında olmadan anime tarzı çizimli resimleri profil fotoğrafları falan yapıyor. :D[DOUBLEPOST=1421864887,1421864847][/DOUBLEPOST]
Yani cinsel ve şiddet içerikli çizgi filmler izliyorsunuz ? Adventure Time'da da havada uçuşan spermler gördüğümü hatırlar gibiyim. Sübliminal değil açık açık veriyorlar demek bu japon çizgi filmlerinde.
Daha da senin gibi laf anlamaz cahile laf anlatmıyorum yürü git başkasına bulaş sen!

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Onu geç sen çoğu Anime düşmanı farkında olmadan anime tarzı çizimli resimleri profil fotoğrafları falan yapıyor. :D[DOUBLEPOST=1421864887,1421864847][/DOUBLEPOST]
Daha da senin gibi laf anlamaz cahile laf anlatmıyorum yürü git başkasına bulaş sen!
Ben cahil değilim. Bence sen de olgunlaşıp çizgi film izlemeyi bırakabilirsin dostum

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben cahil değilim. Bence sen de olgunlaşıp çizgi film izlemeyi bırakabilirsin dostum
Konuyu tek yönden ele alıyorsun çizim şekillerini gördün mü sen animelerin? Detaylı çizimleri zaten anime ve çizgi filmleri ayıran en belirgin özellik ayrıca animelerin belirli bir konusu vardır ve olay örgüsü o konunun etrafında oluşur, çizgi filmde ise herhangi bir konu yoktur farklı farklı olaylar olur ancak belirli bir konu etrafında gerçekleşmez bu olaylar. Umarım yeterince tatmin olmuşsundur bu cevaptan sonra, bir daha animeye çizgi film demez isen sevinirim

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu tek yönden ele alıyorsun çizim şekillerini gördün mü sen animelerin? Detaylı çizimleri zaten anime ve çizgi filmleri ayıran en belirgin özellik ayrıca animelerin belirli bir konusu vardır ve olay örgüsü o konunun etrafında oluşur, çizgi filmde ise herhangi bir konu yoktur farklı farklı olaylar olur ancak belirli bir konu etrafında gerçekleşmez bu olaylar. Umarım yeterince tatmin olmuşsundur bu cevaptan sonra, bir daha animeye çizgi film demez isen sevinirim
+ Çizgi filmlere koyulan sübliminal mesajları cinsellik diye savunuyorsan sen daha henta-i izlememiş ve de ecchi türü anime izlememişsin onlarda direk dalıyorlar sübliminale gerek kalmıyor. :olgun:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ben 10 in de bir konusu vardı. İkisi de çizgi film

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben 101 adlı ÇİZGİ FİLM'in ne konusu vardı bana bir açıkla[DOUBLEPOST=1421866110,1421866065][/DOUBLEPOST]
+ Çizgi filmlere koyulan sübliminal mesajları cinsellik diye savunuyorsan sen daha henta-i izlememiş ve de ecchi türü anime izlememişsin onlarda direk dalıyorlar sübliminale gerek kalmıyor. :olgun:
Ecchi:aşık:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anladın, biz "konu" diyoruz, ana karakter değil. Elbet bir ana karakter var, ve 1-2 özelliği var, ki o özellikler aşırı aşırı aşırı geniş tutulmakta, ve o özelliklerden hikaye çıkartınca da tamamıyla apayrı, alakasız, saçma şeyler oluyor.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ben 101 adlı ÇİZGİ FİLM'in ne konusu vardı bana bir açıkla[DOUBLEPOST=1421866110,1421866065][/DOUBLEPOST]
Ecchi:aşık:
O saat gibi şeyi çözmek falan kötü adamları pataklayıp şehirdeki refah seviyesini yükseltmek, bir nevi superman
Yanlış anladın, biz "konu" diyoruz, ana karakter değil. Elbet bir ana karakter var, ve 1-2 özelliği var, ki o özellikler aşırı aşırı aşırı geniş tutulmakta, ve o özelliklerden hikaye çıkartınca da tamamıyla apayrı, alakasız, saçma şeyler oluyor.
Animeler de öyle, o da saçma ve gereksiz. Anime demeyin şuna çizgi film işte

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O saat gibi şeyi çözmek falan kötü adamları pataklayıp şehirdeki refah seviyesini yükseltmek, bir nevi superman

Animeler de öyle, o da saçma ve gereksiz. Anime demeyin şuna çizgi film işte
Sen ona konu diyorsan daha çok işimiz var mesela Naruto adlı animede konu Naruto'nun hokage olma çabası One Piece'de Luffy'nin korsan kral olma çabası bunu gibi konular hayır bu ikisini bile birbirinden ayırmaktan aciz isen ben sana artık bir şey diyemiyorum. Ayrıca konuyu neden sürekli konu bakımından ele alıyorsun bak biz sana çizim farklarından da bahsettik hadi onun ile ilgili de saçma açıklamalarından birini yapsana

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
HER ANİME CİNSELLİK YA DA ŞİDDET İÇERMEK ZORUNDA DEĞİL. ÇOKÇA ANİME TÜRÜ VAR. ROMANTİZM, OKUL, ZOMBİ, AKSİYON, MACERA, LEZBİYEN, GAY, HER ŞEY.
ŞU ANİMEYİ NEDEN KÖTÜLÜYORSUNUZ ANLAMIYORUM.
BİZ ZEVKİNİZE KARIŞMIYORUZ. MADEM SEVMİYORSUNUZ ANİME, SEVMİYORUM DİYİN, GEÇİN. HATA SADECE SİZDE DEĞİL HALA ANİMEYİ ANLATMAYA ÇALIŞANDA.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Arkadaş eski Otakudur*
Evet eskiden izliyorum 4. sınıfta odamda çizgi film oyuncakları falan vardı Batman olsun Ben10 olsun. Ama japon çizgi filmi izlemiyordum.
Sen ona konu diyorsan daha çok işimiz var mesela Naruto adlı animede konu Naruto'nun hokage olma çabası One Piece'de Luffy'nin korsan kral olma çabası bunu gibi konular hayır bu ikisini bile birbirinden ayırmaktan aciz isen ben sana artık bir şey diyemiyorum. Ayrıca konuyu neden sürekli konu bakımından ele alıyorsun bak biz sana çizim farklarından da bahsettik hadi onun ile ilgili de saçma açıklamalarından birini yapsana
Ben10 in de saati çözme çabası vardı[DOUBLEPOST=1421868420,1421868388][/DOUBLEPOST]
HER ANİME CİNSELLİK YA DA ŞİDDET İÇERMEK ZORUNDA DEĞİL. ÇOKÇA ANİME TÜRÜ VAR. ROMANTİZM, OKUL, ZOMBİ, AKSİYON, MACERA, LEZBİYEN, GAY, HER ŞEY.
ŞU ANİMEYİ NEDEN KÖTÜLÜYORSUNUZ ANLAMIYORUM.
BİZ ZEVKİNİZE KARIŞMIYORUZ. MADEM SEVMİYORSUNUZ ANİME, SEVMİYORUM DİYİN, GEÇİN. HATA SADECE SİZDE DEĞİL HALA ANİMEYİ ANLATMAYA ÇALIŞANDA.
Çizgi film sevmiyorum evet

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet eskiden izliyorum 4. sınıfta odamda çizgi film oyuncakları falan vardı Batman olsun Ben10 olsun. Ama japon çizgi filmi izlemiyordum.

Ben10 in de saati çözme çabası vardı
Dediğim den bir şey anlamamak ama yine de karizmayı çizdirtmemeye çalışmak*
Bu konuda anlattıklarımdan gram bir şey anlamadın hala sudan çıkmış balık gibi çırpınıyorsun kardeşim.Burada sana aralarda ki farkları detaylı detaylı anlattık fakat sen yine burnunun dikine gidiyorsun bu da bizim bu konuda sana mesaj yazarak aptallık ettiğimiz anlamına geliyor.