The Lord of Herobrine Seedi

rasengan1907

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. İlk konumu yazıyorum. Bugün Minecraft'a Herobrine Mod yükledim. Sonra Minecraft'ı açtım. Yeni Dünya yarattım. Adını Herobrine koydum. Seed'e de The Lord of Herobrine yazdım. Açtım. Birden önüme neredeyse full kırmızı kum ve kilden yapılmış bir yer çıktı. Ben de az çok korktum :D . Bu yüzden paylaşmak istedim(Belki bilmediğim bir biome falandır. Eğer öyleyse lütfen söleyin ki boşu boşuna bir şey keşfetmiş gibi hissetmeyeyim :D).[DOUBLEPOST=1420729907,1420729852][/DOUBLEPOST]Bu arada arkadaşlar ben foto koyamıyorum "Yükleme mevcut değil." gibi bir şey yazıyor nedenini bilen varsa sölesin lütfen

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol ben de kendimi bi an Enistein diye düşündüm :D bide nasıl bir konuya resim yükleniyor koyuyorum yükleme mevcut değil diyo
Bu siteyi kulllan =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yükelyeceğin şeyi yükledikten sonra en altta çıkan linki kopyala buraya yapıştır yada yeni bir sekme aç oraya yapıştır çıkan şeyi sürükleyip konuda yazacağın mesaj kısmına bırak.

rasengan1907

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Saolun son bir şey daha
bu sitedeki sesleri ben oyunda sık sık duyuyorum modum da yok en sık 0:00,0:07 ve 0:27'deki sesleri duyuyorum bişi yoktur dimi çünkü bazı sesler zindandan çıkan seslere benziyo

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saolun son bir şey daha
bu sitedeki sesleri ben oyunda sık sık duyuyorum modum da yok en sık 0:00,0:07 ve 0:27'deki sesleri duyuyorum bişi yoktur dimi çünkü bazı sesler zindandan çıkan seslere benziyo
Bunlar ambient (ambiyans) sesleridir. Oyuncuyu bir miktar korkutmak içindir. Karanlık bir oda, mağara gibi yerlere yaklaştığında duyulur. Bildiğim kadarıyla ışık seviyesinin 8'in altında olması gerekiyor.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hortlatmak derken ? Anlamıyorumda biri daha dedi.
Ölmüş konu dediğimiz uzun süredir kimsenin mesaj atmadığı konulara aniden mesaj atarsan hortlatmış olursun aynı hortlak efsanesinde ki gibi.
Yani ölmüş konuyu aktifleştirmeye biz hortlatmak deriz ve bunu yapanlarada genelde niye hortlattın denir. :(

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyvallah saolasın. Yanlız, ben istediğimi yaparım. Yardım isteyenlere geç bile olsa yardım ederim. Zaten bazen giriyor, konusuna bakıyorlar.

ExeTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sa Bende Seedi Sevdim Ama Erenbeyazkurt a katılıyorum. Konu Sahibi Bunun İçin Korkmana Gerek Yok iyi Günler.. :lol: Konu Yararlı Olmuş Saol :D