1.forum ödülleri 8- En animeci

en animeci

• Zorinqun

Kullanılan: 11 52.4%
  • AzlaazTR

Kullanılan: 5 23.8%
  • Alkar

Kullanılan: 5 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anime çizgi film olsa bile onu Cartoon Network, Disnep Channel gibi kanallarda yayınlanan çizgi fimlerden ayıran, neredeyse çizgi filmlikten çıkartan farklar var.

TEK BİR HİKAYE ÜZERİNDEN DEVAM EDİLMESİ
KARAKTER TASARIMLARI, MİMİKLER, SESLENDİRME, ÇİZİMLER
BİRDEN ÇOK TÜR
DÜNYACA SEVİLMESİ
FANSUBLARI OLMASI
İNTERNET SİTELERİNDE İZLENMESİ
MÜZİKLERİ
HAYAT DERSİ ALINMASI

Her şeyiyle farklıdır anime. Siz hala buna "çizgi film" diyorsanız kendi görüşünüzdür ama sizin gibi düşünen oldukça az insan vardır bunu da unutmayın. Kendi görüşünüzü başkalarına da kabul ettirtmeye çalışmayın özellikle kabul etmek istemiyorlar ise.

Tekrar söylüyorum;

SEVMİYORSANIZ SEVMİYORUM DİYİN, UZATMAYIN. BUNA KARŞI OLANLAR DA ANLATMAYA ÇALIŞANLAR DA DURUN. ANLAMAYACAKLAR.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
HER ANİME CİNSELLİK YA DA ŞİDDET İÇERMEK ZORUNDA DEĞİL. ÇOKÇA ANİME TÜRÜ VAR. ROMANTİZM, OKUL, ZOMBİ, AKSİYON, MACERA, LEZBİYEN, GAY, HER ŞEY.
ŞU ANİMEYİ NEDEN KÖTÜLÜYORSUNUZ ANLAMIYORUM.
BİZ ZEVKİNİZE KARIŞMIYORUZ. MADEM SEVMİYORSUNUZ ANİME, SEVMİYORUM DİYİN, GEÇİN. HATA SADECE SİZDE DEĞİL HALA ANİMEYİ ANLATMAYA ÇALIŞANDA.
Biz sevdirmeye çalışmıyoruz ki, sadece anime ile tipik çizgi filmin farklarını yazıyoruz, sevmelisin de demedik hiç .-.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler adı üstünde çizgi film. ÇİZGİ İŞTE ÇİZGİ. Bu kadar basit. Ama cidden bütün gününüzü bunlara ayıracağınıza gidin 2-3 çizgiroman/manga okuyun. Daha yararlı olur.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler adı üstünde çizgi film. ÇİZGİ İŞTE ÇİZGİ. Bu kadar basit. Ama cidden bütün gününüzü bunlara ayıracağınıza gidin 2-3 çizgiroman/manga okuyun. Daha yararlı olur.
Onun ne olduğunu biliyor musun?
Sana kısaca şöyle diyeyim Anime de kolundan çizik alıyorsa manga da kolu kopuyor aynı karakterin.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onun ne olduğunu biliyor musun?
Sana kısaca şöyle diyeyim Anime de kolundan çizik alıyorsa manga da kolu kopuyor aynı karakterin.
Ki şöyle bir olay daha var; Çoğu animenin ilk mangası yapılır, beğenilirse hikaye biraz değiştirilip (fark büyük olmadan, ana konu aynı kalarak) anime yapılır.