Minecraft Saçmalıklar 2

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a No Cubes Mod yüklemiştim. Gayet güzel oynuyordum ki beni moddan soğutan o anlar ile karşılaştım bu fırsatı kaçırmadım creative moda geçerek o anları fotografladım

Sular havada duruyor ve şahitleri de var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Suyun içine girdiğimizde normal bir suyun içindeymişiz gibi gözüküyor ancak hiç normal değil

Suyun aldığı garip şekillerin herhangi bir blok kısıtlaması yok hava duran bir blokluk su bile gördüm ancak çekmeye üşendim onun yerine bu var

Sular dağlardan akarken gayet normal akıyor ama iş deniz ile buluşmaya gelince işler iyice garipleşiyor

Hatta ve hatta suların içinde hava boşlukları bile açılıyor

Yani Diyeceğim Odur ki NO CUBES Pişmanlıktır...
:D

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine modu hackledi?
[DOUBLEPOST=1421926536,1421926448][/DOUBLEPOST]Modsuz minecraft oynuyordum. Ancak ekran görüntüsü çekememiştim. Aklıma gelmedi.
Evet, modsuz minecraft oynuyordum. Havada H harfi gördüm. Lavlar ile yazılmıştı. Lav ile yazılıydı. Havada yazan şey "H" harfiydi. Lavlar ile yazılmıştı. Bunun ne olduğunu biliyor musunuz?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine modu hackledi?
[DOUBLEPOST=1421926536,1421926448][/DOUBLEPOST]Modsuz minecraft oynuyordum. Ancak ekran görüntüsü çekememiştim. Aklıma gelmedi.
Evet, modsuz minecraft oynuyordum. Havada H harfi gördüm. Lavlar ile yazılmıştı. Lav ile yazılıydı. Havada yazan şey "H" harfiydi. Lavlar ile yazılmıştı. Bunun ne olduğunu biliyor musunuz?
DAT HORT :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya hortlatmayın şu konuyu
Ooo entity 303'ü bulmuşsun o belirtileri birazdan evin yanacak tavsiyem minecraftı silmek çünkü bilgisayarını heçkliyoorlar!
o
The bomb has been planted
Gerçekten bu dediğine inanıyormusun
Herobrine modu hackledi?
Senin yasaklandığına o kadar sevindim ki