Minecraft ile ilgili pek değil. Cevap yazın please!

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler, size bir sorum var. Benim ekran kartı AMD. AMD ekran kartlarının driverini yüklüyorum. Ancak ekran hala düzelmiyor. Önerilen yazmıyor. Bildiğiniz gibi normal, ekran kartı alınmadığı gibi duruyor ekran. Artık gittim, nVIDIA driverlerini yüklüyorum. Bilgisayarı yeniden başlat diyor, başlatıyorum ekran düzelmiyor. Cevaplayabilir misiniz? Sevinirim, minecraft oynayamıyorum, hiçbir şey açamıyorum. Bazı oyunlarım açılıyor, ancak çok kasıyor. Cevaplarsanız çok sevinirim. En faydalı yorumu kim atacak?
Not: Format dışında ne yapabilirim?
Cevaplayın lütfen, hiçbir oyunu oynayamıyoruz.
[DOUBLEPOST=1421925007,1421924933][/DOUBLEPOST]Lütfen cevap yazın çok gerekiyor!

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcı > Amd ekran kartının üzerine gelip etkinleştir de.

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam, işe yaramazsa artık ekran kartı almam gerekicek.
NVIDIA ekran kartını yani.
Ama ben NVIDIA ekran kartı driverlerinide yükledim, yeniden başlatıp kurdum. Nvidia etkinleştir yazarsa, ona basıcam :D AMD iyi bi ekran kartı mı QuarisTR?

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam, işe yaramazsa artık ekran kartı almam gerekicek.
NVIDIA ekran kartını yani.
Ama ben NVIDIA ekran kartı driverlerinide yükledim, yeniden başlatıp kurdum. Nvidia etkinleştir yazarsa, ona basıcam :D AMD iyi bi ekran kartı mı QuarisTR?
En iyisi tw ver ordan halledelim

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yokta kurdum ekran kartını saol quaris yeniden başlatıyom düzelir inş[DOUBLEPOST=1421930562,1421928843][/DOUBLEPOST]Olmadı :( Grafik sürücüsü uygun donatımı bulamadı felan buna benzer bir şey diyor yardım edinnn