Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
bırak banlansınMillete hakaret etmeye hakkın yok.Yol yakınken geri dön.
bırak banlansınMillete hakaret etmeye hakkın yok.Yol yakınken geri dön.
kalıyorsa artık mallığından kalıyordur...
Hep Ikalgo bunlar işte
İşsiz kalabilirsinBu arada gençler işte biz açıktan okuyanlar hep raat B)
Hatırlatma lanİşsiz kalabilirsin![]()
Hatırlatma lanO kadar sınavlara çalışıyorum geberene kadar fizik testine bakıyorsun kos koca 20 soru bir konudan yapılmış başlıyorsun rastgele saymaya
![]()
İşte bu yüzden Ikalgo B) @PolkakorowakurwaHep Ikalgo bunlar işte
Bu arada gençler işte biz açıktan okuyanlar hep raat B) Aslın da tek rahatlığın ödev ve performans ödevlerinin olmaması ve her gün bize tatil (kimine) Bu arada çok sevgili 9. Sınıf İngilizce hocama buradan selamlar 2. sınav notumu 50 3. sınav notumu 50 diye giren hoca oysaki 2. sınavdan 75 3. sınavdan da 84 almıştım.Hocayla konuşmama rağmen değişen bir şey olmamıştı.
Bunu %50 oran olarak sayıyorum çünkü sülalemizde açıktan okuyarak çok iyi yerlere gelmiş bir sürü kişi var eee bende onlara bakarak bende gelirim diyerek Avatarım da ki oturmayacağım ya?Üzmek istemiyorum ama;
-Okulu bitirince :
*En fazla Part Time çalışacaksın
*Açık lisedeysen Üniversiteye zor gireceksin
*Uzaktan bir kıza bakıp duracaksın seni doğru düzgün bir mesleğin olmadığı için takmayacak
*Evlenemeyeceksin,çocukların olmayacak.Olursa büyük sefalet.![]()
Niye adımı zikredip millete sataşıyorsunLaf sokma çabalarıyla yaşını ifşa ettiğin için teşekkürler. Biri çağırmadan foruma kaydolamıyor musun sincap? Hadi şimdi sütünü içip yat, yarın karneni alacakasın.
Sen ortalamaya bakmasanda olur belli zaten ortalama o 99lardan
Nope.