Aaa, ben kendimi tanıtmadım değil mi? Hadi, en basitinden bir tanıtım yazayım.

İsovas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ismail 15 izmir.

Tamam tamam, dalga geçiyorum. Merhaba, ben isovas. 15 yaşındayım. İzmirliyim. Ecchileri sevmeyen bir otakuyumdur.En sevdiğim anime Gintama. İzlemeden önce biraz anime bilgisine ihtiyacınız var. Japonlara yönelik referansları da eğer düzgün bir çeviri izliyorsanız o çeviri açıklar. Kendime gamer diyemem ama yine de genel olarak oyunları severim. Ne kadar şaşırtıcı. En çok oynadığım oyunlar osu! ve c9'dur. Tabi ana bilgisayarımın anakartı bozulunca c9 oynayamıyorum ama neyse. Şu sıralar lole de başladım.

Gördüğünüz üzere korkunç soğuk esprilerim sizin odanızın sıcaklığını 0*K ye kadar düşürebilir. Kullanıcı ismi olarak, eğer çoktan farkına varmamışsanız, her yerde "isovas" kullanırım.

Tamam bitti. Done. Fatality. İsteyen istediğini yazsın. Bu arada yazım yanlışlarına da aşırı fazla taktığımı belirtmeliyim.

EDIT: coc oynadığımı söylemeyi unutmuşum. Saman.

Son düzenleme:

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben de Utku, forumun Türkçüsüyümdür ve bazılarına göre de "IRKÇIYIM" Vatanımı, ırkım, bayrağımı, dilimi ve atalarımı anamdan bile çok severim. Sinirli bir karaktere sahibim ve her yeni ortamda bazı özelliklerim dışında tüm kişiliğimi değiştiririm. Her yerde farklı tanınırım.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin köşen 90 derece olabilir ama ya adamın köşesi noksan dereceyse?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noksanin kelime anlami ne demek biliyormusun? Biliyorsan neden boyle sacma bir cumle kurdu? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi?
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İsovas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Noksanin kelime anlami ne demek biliyormusun? Biliyorsan neden boyle sacma bir cumle kurdu? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi?
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Biliyorum. Şaka yaptım. Reklamdan.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi