S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Dunya kayit sisteminin suresini arttiracagim.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bana haber verme sonrada adam isteMaksimum 16 kişi ise 15'i oyuncu girebilsin, 1 de bana kalsın şeklinde yapacağım. Slot ayırma olayı yani.[DOUBLEPOST=1421943500,1421943266][/DOUBLEPOST]
Bu arada firmanın verdiği 480Gbps DDoS korumamız var :'( @QuarisTR
Adam istemedim ki? Kafan guzel galiba.Sen bana haber verme sonrada adam iste![]()
Ben mimar arıyorum demedim ki?[DOUBLEPOST=1421964229,1421963549][/DOUBLEPOST]Yapılar kötü mü demek istiyorsun?forumda arkadaşların çok builder olmasını istiyebirsin birinden ama bu sadece benim fikrim
Türkçe yazar mısın?Merakla peqlerqen pen :rolleyes:
:Adsd:as;ds
ada
a
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İlk defa b yerine p, k yerine q kullanmistim ama vaz gectimTürkçe yazar mısın?
Daha haritanın %10'u bile tamamlanmadı. İçlerini bilerek boık, çünkü sunucumuzda buna özel çok sürpriz bir sistem var.Güzel bir sunucu olabilir fakat ilgi isterseniz sadece plugin değil build de lazım ki bu buildle biraz zor gibi.
Bu arada sunucu sizin bildiğiniz "RPG" diye açılan sunuculardan değil. Orta çağ, savaş dövüş yok, dövüş, silah yani var ama öyle değil. Açılınca "bu ney miş bee" diyeceksiniz.Güzel bir sunucu olabilir fakat ilgi isterseniz sadece plugin değil build de lazım ki bu buildle biraz zor gibi.
Başarılar, yaklaşık 4 5 gün sonra ilk ziyaretlere açmayı planlıyoruz. Tam gaz yapıma devam ediyoruz.[DOUBLEPOST=1422003243,1422001924][/DOUBLEPOST]Bim'in 50%'si bitmiştir. Resimler bitince gelecek.Hayırlı olsun bende buna yakın bir sunucu açacağım.
Sunucu açılınca olabilirsin. Talebe göre A-101 de ekleyebiliriz. Bim bitti, içini boş bıraktık. Sunucuda çünkü kendiniz dekore edebiliyrsunuz.Ahah bim de kasiyer olmak istiyorummmmmm
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi