- En iyi cevaplar
- 0
Potansiyeli var ama bi baksana konuşmalarınaUmarım bu da yüce mandalar falan diye saçmalamaz![]()
Olivia ;(
Potansiyeli var ama bi baksana konuşmalarınaUmarım bu da yüce mandalar falan diye saçmalamaz![]()
Evet. Canım seni dışlamak istiyorO değilde şu rayandu denilen kişinin profilini falan inceledim hep bir tartışma çıkarma hevesi var bu çocukta?
Dedim işte. Geri geldi yine Şeytan'ın günahı. Allah'dan önce belanı ben vericem senin iğrenç lanetlenmiş yaratık.Yüce manda hepinizi lanetliyor!
Tamam artık eminiz .Yüce manda hepinizi lanetliyor!
1- 10 üzerinden -1 veriyorum. Uykulu çıkmışsın. Boynuzları da biraz düzelt, böyle kimseyi süsemezsin.Yüce manda hepinizi lanetliyor!
Dedim işte. Geri geldi yine Şeytan'ın günahı. Allah'dan önce belanı ben vericem senin iğrenç lanetlenmiş yaratık.
Son nokta1- 10 üzerinden -1 veriyorum. Uykulu çıkmışsın. Boynuzları da biraz düzelt, böyle kimseyi süsemezsin.
2- Senin lanetin bana sökmez.
3- Madem bir mandasın, sen nasıl konuşabiliyorsun?
Ayrıca; Sen daha gerçek SONIC.EXE ile tanışmamışsın galiba. Şimdi kulaklığını tak, ışıkları kapat ve linkte verdiğim oyunu son ses oyna. Mükemmel bir deneyim olacak senin için.B)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eee, şimdi kim kimi lanetledi?
![]()
Dur bir dakika. Bana bırak şunu.
Yüce @craft_man seni lanetliyorYüce manda hepinizi lanetliyor!
Sonicin lanetiolm ben lanetledim zaten craft_man'e gerek kalmadı![]()
Forumda en çok sevilen arkadaşdır kendisi -,-O değilde şu rayandu denilen kişinin profilini falan inceledim hep bir tartışma çıkarma hevesi var bu çocukta?
Sonicin laneti
Şimdiden sevilmediğine göre bu forumda kalman için bir neden yok.[DOUBLEPOST=1422040012,1422039877][/DOUBLEPOST]
Forumda en çok sevilen arkadaşdır kendisi -,-
Lanet dillerini kesmiş abooovvCevap bile vermiyor laSonic.exe'nin şokunu hala atlatamadı galiba
Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım, ilahi dinliyorum.
bence de.
Lanet dillerini kesmiş abooovv