Beyler eğer anime stok yapmak istiyorsanız bir arkadaşım için yazdığım stoklar

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlgi çekmedi dediğin anime en çok ilgi çekenler arasında diye biliyorum ben? Animeye yeni başlayanlara ilk öneri death note oluyor genelde..
Death note ilgi çekici değil mi diyorsun şimdi :( eklemessen seni 3-4 kişi gebertiriz* @Tratsel @BurnerTroll
beyler biliyorum bu bir anime tarihine küfür ama death note da onu öldür bunu öldür falan ama siz istiosunuz durun ekliyim[DOUBLEPOST=1422102504,1422102443][/DOUBLEPOST]+güncell

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ben school days izlediğimde psikolojimi bozmuştu kafaya yemiştim sonunta birbirlerini falan katlediodu ana karakter falan ölüo hatırladıkca gına gelior sworth art online 2 biraz bozdu ama yine idare eder bu arada one piece izlesen 1 seneni alır 800 bölüm nerdeyse ve hepsini takip ediorum bu animelerin benm favorim tokyo ghoul[DOUBLEPOST=1422101391,1422101341][/DOUBLEPOST]
aynn biraz ecchi ye düşkün bir insanım ama ecchi güzeldir :D
death note nin sonu basında belliydi zaten insanların pek ilgisini cekmedi[DOUBLEPOST=1422102093,1422102027][/DOUBLEPOST]animede sonunda ölüyor
Keşke burda spoiler alsaydın

Çok fazla bölümü olan animeleri sevmiyorum özellikle Naruto(bıraktım izlemeyi), One Piece gibi animeler. Çok uzun anime ve hikayesini anlaması zor.
Şahsen 12-24 bölüm arası animeleri tercih ediyorum özellikle içinde romantizm ve ecchi var ise.
Katılıyorum :D

Naruto ve One Piece çok ilgimi çeken animeler değil :/ Çok uzun Arka Sokaklar gibi mübarek.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0