kanıt ver merak ettim acilHub Spawn Size Ait Değil Kanıtımda Mevcut !!
Size ait olmayan birşeyi bile kendinize uyarlayamıyosunuz ya ona çok güldüm bunun dışında güzel sunucu ama...
Kanıt isteyruk plzHub Spawn Size Ait Değil Kanıtımda Mevcut !!
Size ait olmayan birşeyi bile kendinize uyarlayamıyosunuz ya ona çok güldüm bunun dışında güzel sunucu ama...
Doğru haklısın.Hub spawn bize ait değilAma çalıntıda değil PlanetMinecraft'ta herkesin kullanımına açık bir şekilde sunulmuş. Mapimizin kendimize ait olduğuna dair en ufak bir yazı bile gördünüzmü?
Bir kaç sunucu daha var açmam gereken. Tüm her şey bittikten sonra iyi bir Build takımı ile anlaşıp tüm sunucuyu baştan yaratmayı düşünüyorumOyuncu sayisi yüksek bir sunucu tebrik ederim bu yönden pluginler iyi bunu tahmin eder herkes ama o kadar özelliği olan sunucuya bu mimari gitmemiş çok klasik bence yeni mimari yapıp koyun. Simdiden başarılıar
Satın aldığım pluginin eksiklerini kapatmak için 6 ayrı plugin yazmak zorunda kaldım. Böyle olacağını bilseydim kesinlikle almayıp bende kendim yapardım eminim daha kolay olurdu benim içinPluginler iyi tabi Spigot'dan 10$ a bende alırım SG plugini ama nerde biz kendimiz kodluyoruz...
Tebrikler. Gerçekten başarılı bir sunucu. 1000+ oyunculu günleri de göreceksiniz inşallah.
Creative ve Asit Adası ortasındaki havuza girin solunuza bakın ingilizce Hub Karpuzu var video da elimde zaten tatildeyim akşam yollarım.[DOUBLEPOST=1422350357,1422350256][/DOUBLEPOST]Kanıt isteyruk plz
Ben zaten çalıntı demedim. Sadece bildirdim.Hub spawn bize ait değilAma çalıntıda değil PlanetMinecraft'ta herkesin kullanımına açık bir şekilde sunulmuş. Mapimizin kendimize ait olduğuna dair en ufak bir yazı bile gördünüzmü?
Peki bu giriş ekranı kaç satır sürdü ?
Geympedden öncede +200 online vardıBende diyorum bunların SG sinde ne var şimdi anladım GeymPed varmış.
İstediğinize inanmakta özgürsünüz tabii yapacak bir şey yok. Online sayısı ve Geympedin reklam yapma tarihi şeffaf olarak herkesin gözü önünde ilerliyor sunucuyu takip eden arkadaşlar bilir bunu. Sunucumuz açıldıktan 1 hafta sonra Geymped reklam yaptı fakat biz daha 2.günümüzde 120-130 onlineı geçmiştik SG'de. Sandık düzenleri olarak MCSG'ye en çok benzeyen sunucu olduğundan dolayı Premium'u olmayan arkadaşlar seviyor. Yani ilk bakışta neyi var bu SG'nin neden bu kadar oynanıyor diye düşünebilirsiniz. Fakat oynadıkça anlarsınız ki birçok ince ayrıntı var.Bana öyle gelmedi.