PLAY.UNIOCRAFT.COM ⚔ 5.YIL ⚔ Skywars/Factions/Skyblock ⚔ 1.8.x - 1.13.x

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hub Spawn Size Ait Değil Kanıtımda Mevcut !!

Size ait olmayan birşeyi bile kendinize uyarlayamıyosunuz ya ona çok güldüm bunun dışında güzel sunucu ama...

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Oyuncu sayisi yüksek bir sunucu tebrik ederim bu yönden pluginler iyi bunu tahmin eder herkes ama o kadar özelliği olan sunucuya bu mimari gitmemiş çok klasik bence yeni mimari yapıp koyun. Simdiden başarılıar
Bir kaç sunucu daha var açmam gereken. Tüm her şey bittikten sonra iyi bir Build takımı ile anlaşıp tüm sunucuyu baştan yaratmayı düşünüyorum :)

Pluginler iyi tabi Spigot'dan 10$ a bende alırım SG plugini ama nerde biz kendimiz kodluyoruz...
Satın aldığım pluginin eksiklerini kapatmak için 6 ayrı plugin yazmak zorunda kaldım. Böyle olacağını bilseydim kesinlikle almayıp bende kendim yapardım eminim daha kolay olurdu benim için :) Başarılar sizede.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanıt isteyruk plz
Creative ve Asit Adası ortasındaki havuza girin solunuza bakın ingilizce Hub Karpuzu var video da elimde zaten tatildeyim akşam yollarım.[DOUBLEPOST=1422350357,1422350256][/DOUBLEPOST]
Hub spawn bize ait değil :) Ama çalıntıda değil PlanetMinecraft'ta herkesin kullanımına açık bir şekilde sunulmuş. Mapimizin kendimize ait olduğuna dair en ufak bir yazı bile gördünüzmü?
Ben zaten çalıntı demedim. Sadece bildirdim.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Yeni giriş ekranını beğendinizmi?

İyi eğlenceler :)

DİPNOT: Fikir sahibi SonOyuncu'dur sizinde bildiğiniz gibi. Düşünce onların ve ilk uygulayanda onlar. Sistemi beğendiğim için bende sunucum için bir plugin yazdım.[DOUBLEPOST=1422397806,1422392085][/DOUBLEPOST]Giriş ekranı 1.8 üzerinden giriş yapılamadığından eskisine döndürülmüştür. 1.8'in NMS blok kodları ile sanal komut bloğu uyumsuz olduğundan çalışmıyordu. Buda bize küçük bir hatıra olarak kalsın :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Bana öyle gelmedi.
İstediğinize inanmakta özgürsünüz tabii yapacak bir şey yok. Online sayısı ve Geympedin reklam yapma tarihi şeffaf olarak herkesin gözü önünde ilerliyor sunucuyu takip eden arkadaşlar bilir bunu. Sunucumuz açıldıktan 1 hafta sonra Geymped reklam yaptı fakat biz daha 2.günümüzde 120-130 onlineı geçmiştik SG'de. Sandık düzenleri olarak MCSG'ye en çok benzeyen sunucu olduğundan dolayı Premium'u olmayan arkadaşlar seviyor. Yani ilk bakışta neyi var bu SG'nin neden bu kadar oynanıyor diye düşünebilirsiniz. Fakat oynadıkça anlarsınız ki birçok ince ayrıntı var.