Resimlerin altına herkes bir yazı ekliyor sanırsam spam sayılıyor diye ama siz eklememişsiniz.
Reşit olmadığımdan dolayı videoalrımı herkeze açık paylaşamıyormuşum
Az önce "fotoğraflarımı" dedin :/Reşit olmadığımdan dolayı videoalrımı herkeze açık paylaşamıyormuşumBaşka bir site deniyceğim.
Afedersin video olacakti yanlış yazmışım .Sonuç olarak introları paylaşamadım. geçmiş olsunnnAz önce "fotoğraflarımı" dedin :/
youtube a upload yapmayı düşündün mü?Afedersin video olacakti yanlış yazmışım .Sonuç olarak introları paylaşamadım. geçmiş olsunnn
Upload hızım düşük olduğundan yarım günümü alır 3 videoyoutube a upload yapmayı düşündün mü?
Yok ya benim de düşük ama 3dk'lık videoyu 1 saatte upladımUpload hızım düşük olduğundan yarım günümü alır 3 video![]()
Upload hızım düşük olduğundan yarım günümü alır 3 video![]()
Youtuba atamam. sonradan kullandığımda çalıntı kullandığımı düşünürler. Başka nerden VİDEO atabilirimFrameleri açmaya üşeniyorum yutup linkini direk olarak atabilirmisin veya videoyu başka bir yere uplarmısın![]()
Youtuba atamam. sonradan kullandığımda çalıntı kullandığımı düşünürler. Başka nerden VİDEO atabilirim
O kadar gargara yapicagina direk soruma cozum arasana. Tesekkurler @MUHD3yuh Tutorial mi Yaptın Sadece Intromu Paylaştın?