Yeni bir ev

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bugün tekrardan yeni bir ev ile sizlerle birlikteyim. Eski yaptığım evi görmeyenler için linki:https://forum.gamer.com.tr/konu/klasik-bir-ev.239969/

Evet işte yeni evin görüntüleri umarım beğenirsiniz :)

Arkadaşlar bu evin arka tarafı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve bu evin üstünden görünüşü

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim tavsiyem çatısını tam piramit yapma birde camlar biraz fazla onları azaltırsan sorun kalmıyacaktır :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yine klasik olmuş gibi. Evi simetrik yapmamak için bir tarafı büyütmüşsün ama saçma durmuş. Evin tasarımının sürekli kendini tekrar etmesi de hoş olmamış.

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatısı kötü olmuş ._. gerisi güzel denebilir
benim tavsiyem çatısını tam piramit yapma birde camlar biraz fazla onları azaltırsan sorun kalmıyacaktır :)
Yine klasik olmuş gibi. Evi simetrik yapmamak için bir tarafı büyütmüşsün ama saçma durmuş. Evin tasarımının sürekli kendini tekrar etmesi de hoş olmamış.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) . Bir dahaki yapımımda düzeltirim inşallah ayrıca o çatıyı nasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum dalgınlıktan öyle çıkmış :/

Fikir verirseniz sevinirim

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi O çatı olmamış .Ev olmamış .Ama yapabilirsin internette Modern veya Medieval evlere bakarak biraz taktik al bence.Bu evler çok eskide kaldı