Yapmakta olduğum bir Modern ev *-*

Sizce nasıl?

• Çok iyi

Kullanılan: 2 11.1%
  • İyi

Kullanılan: 5 27.8%
  • Geliştirilmeli

Kullanılan: 8 44.4%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok kötü

Kullanılan: 3 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ev nerede :/
Resim sadece bende mi görünmüyor :/

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Multi Player Survival sunucu da böyle evim olsun 1 Stack Dia borcum olsun. :D
Ben çok beğendim.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha ayrintili resimler atsan iyi olur ama bunlara gore fena degil

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yere sunucağın(forum gibi) çalışmalarında texture pack kullanmamaya çalış.(-1)
Yaptığın ev belirli bir seviyeyi geçmiş evet,Simetri oturmuş gibi,Ama hala Standart projelerin hizasında ilerliyor.(-1) ((Değişik şeyler yap yani))

Onun dışında Seviyene göre eksin yok.Benden 'iyi' aldın :)

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yere sunucağın(forum gibi) çalışmalarında texture pack kullanmamaya çalış.(-1)
Yaptığın ev belirli bir seviyeyi geçmiş evet,Simetri oturmuş gibi,Ama hala Standart projelerin hizasında ilerliyor.(-1) ((Değişik şeyler yap yani))

Çoğu mimari yapı yapanların hepsi Texture Pack kullanarak SS çekiyor zaten. Whüt?
Bu forum da yapılan bir tane bile Texturesiz Shadersız Mimari yapı SS daha hiç görmedim ben.

MevsimLix

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka kısmı boş sanırım , yada ben yanlış görüyorum , onların dışında gayet güzel.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Keşke gündüz resminide çekseydin daha detaylı görürdük ama bu haliyle de güzel

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum texture kaldırınca sadece cobblestone göreceğiz bence onun yerine kil kulllanarak ev yap

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sen çok yanlış geldin DirenCan
TexturePack kullanmak bir artıdır.Blokları iyi seçiyorsan.Modern için ayrı medieval için ayrı packler var.Defaulttaki blocklar yaratıcı değil.Eleştirinden -1516 aldın bu kısımdan
Bu bir Modern ev değil bunu öyle değerlendirmişler ama neyse. bundan -10 puan aldın
Bir insanı seviyeyle değerlendiremesin kanımca.
Yapı iyi değil çok eksiği var.
Biraz gereksiz ve kafa karıştırıcı bir yorum yapmışsın.

Ev güzel değil ,Eve gelirsek.Modern yapma cabasıyla başlamışsın ama temeli oturtturamamışsın.Diğer eksiklerini kendin bul :(