Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu ev bizim. Senaryo'yu daha paylaşmadım ama senaryoya göre hazırladım herşeyi. v0.3 ile onuda paylaşacağım. Ayrıca koltuk fikri iyiymiş :)
Teşekkürler. Ev bizimse böyle kalsada sorun yok ben şey sandım ormanda bir kulübe de uyandık sandım öyle bir senaryoya göre böyle bir koltuk daha iyi olur diye düşündüm ama bu kırmızı koltukta iyi kalsa sorun çıkarmaz zaten ev bizim olduğu için yırtık bir koltuğa gerek yok.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arayıp da bulduğum eksiklikleri yazayım :D
-Evin duvarıyla parkesi çok fazla çelişiyor
-Fare hassasiyeti çok fazla
-Evin gösterildiği eski menünün kalkması kötü olmuş.Diğer menü yapılırken dursaymış daha iyi olurmuş.Mesela arkada evi göstersin en köşede ise senin verdiğin menü resmi dursun.
-Kar amacı gütme satın alacak birisini tanımıyorum :( (Ben alırım ama kaç kişi alacak)
Bir de Easter Egg'i bulamadım özelden söylermisin? :p

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arayıp da bulduğum eksiklikleri yazayım :D
-Evin duvarıyla parkesi çok fazla çelişiyor
-Fare hassasiyeti çok fazla
-Evin gösterildiği eski menünün kalkması kötü olmuş.Diğer menü yapılırken dursaymış daha iyi olurmuş.Mesela arkada evi göstersin en köşede ise senin verdiğin menü resmi dursun.
-Kar amacı gütme satın alacak birisini tanımıyorum :( (Ben alırım ama kaç kişi alacak)
Bir de Easter Egg'i bulamadım özelden söylermisin? :p
Çelişiyor derken hiçbir şey anlamadım :D Fare hassasiyeti v0.3'te düzeltildi. Eski menüyü kaldırdım çünkü hatalıydı :D Ayrıca oyuna ilk olarak bi kickstarter açmayı düşünüyorum :D

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum başarılar.Projen beğenilirse bir oyun şirketi tarafından piyasaya sürebilirsin.en önemlisi olan 3doyunlar.net tarafından tutulan oyunlar alınıyor.Önerilerim kendine özgün ol oyun alanları geniş tut ve kendine güven.