Merhaba Yeni Forum Yeni Dostlar Ben lMertoküsl !

lMertoküsl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam canım ben amcanım :(

Adım Mehmet 13 yaşındayım başak burcuyum.
Kulağıma hoş gelen müziği dinliyorum türü önemli değil :(.
İlgilendiğim alanlar Caner :(
Profesyonel olduğum alan Caner :(
Anime sevsem de bir süreliğine ara verdim.
Ek olarak : Yakışıklı eş adaylarımı bekliyorum :(
Ek olarak 2 : CANER YE BENİ !
Hi amca :(
Öncelikle herkese ohayo ;(( Saat sabahın 7'si. Gece burnumu silmekten uyuyamadım. Saçmalarsam özür.

Adım Gürkan 14 yaşındayım İkizler burcuyum.
Dinlediğim müzik türleri dubstep, drumstep, remix, glithchop, metalstep, nightcore, rock, metal, japon müziği, vs. vs...
İlgilendiğim şeyler insan psikolojisi ve psişik güçler.
Profesyonel olduğum alan bildirim gelmesi için sayfayı durmadan yenilemek.
Ecchi manyağıyım özellikle Highschool DxD'yi seviyorum anime bağımlılığı* Sadece desi notto seversen bozuşuruz ;((
":D" gibi saçma emojileri kullanmam.

*bu kadar ekşın yeter kafam yerinde değil şimdi yatıp uyuyacağım uyuyamıyorum hastayım ulayn*

Aynı konudan iki kere açtığı için yardım etmiyorsun bi' vatandaşa evet çok güzel ;((
Hi ! :D
Geçmiş olsun.
Çok acayip bir kişiliğin var :S[DOUBLEPOST=1422281923,1422281868][/DOUBLEPOST]
hoşgeldin ama buranın ağası denilenlere bakma şaka yapıyorlar
sevdiklerim senin arandaki
müzik dinlemek
erik yemek (hemde çok)
turşu ama 2 tane var havuç salatalık turşusu
korku filmleri izlemek
vede uyumak
Şaka yaptıklarını biliyorum :D
Hoşbulduk.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hoşgelmişen | Hoşgeldin ben her tarafında takılırım forumun :)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Başar . 13 yaşındayım . Çok ciddi birisi olduğum söylenemez :/ . Anime sevmem . South park , ERB ve Smosh izlemeyi severim . Team Fortress 2 , BattleBlock Theater , CS:GO ve Castle Crashers en çok oynadığım oyunlardır. ".-." ve "._." çok kullanırım ._. . Hoşgeldin . He birde :)'nden nefret ederim :/.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Başar . 13 yaşındayım . Çok ciddi birisi olduğum söylenemez :/ . Anime sevmem . South park , ERB ve Smosh izlemeyi severim . Team Fortress 2 , BattleBlock Theater , CS:GO ve Castle Crashers en çok oynadığım oyunlardır. ".-." ve "._." çok kullanırım ._. . Hoşgeldin . He birde :)'nden nefret ederim :/.
Tamam :) Bundan sonra :) kullanmayız :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
(Yorumları okumaya üşendi.)
Hoşgeldin. Ben bu forumun saocusuyum. İsmim enes. Yaşım 13 - Bugünden itibaren 14 ^^
Sao bağımlısıyım.
@Iskefiyeli18
(Herkes seni etiketliyor bunun içinde bende varım.) (Neden etiketlediğimi bilmiyorum şu an kafam yerinde değil.)

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Yorumları okumaya üşendi.)
Hoşgeldin. Ben bu forumun saocusuyum. İsmim enes. Yaşım 13 - Bugünden itibaren 14 ^^
Sao bağımlısıyım.
@Iskefiyeli18
(Herkes seni etiketliyor bunun içinde bende varım.) (Neden etiketlediğimi bilmiyorum şu an kafam yerinde değil.)
İyi ki doğdun beni hatırlamayan SAO fanı :(
Ben kendisini önceden tanımıyordum, onu belirteyim. Tabii ne kadar inanırsın bilemem..
Tanımıyorsan tanımıyorsundur fakat O seni tanıyor belli.Bu yüzden buraya @ZakaTPakaBLoTS 'u çağırıyorum ki @98IamLegend98 teşhisi koysun diye.
Bilirsin forumu bıraktım demiş fakat biz pek inanmıyoruz ve bu tiplerin burada olmasını istemeyiz senin de istemeyeceğin üzere.