Merhaba Yeni Forum Yeni Dostlar Ben lMertoküsl !

lMertoküsl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben lMertoküsl.
Gerçek adım Mert Yağar.
Umarım iyi geçiniriz.
Minecraft'ı uzun zaman önce bıraktım.

Sevdiklerim:
Salatalık turşuları :p
Sakız çiğnemek.
Creepypasta okumak.
Korku filmi izlemek ve korku oyunu oynamak.
Yeşil erik,MMMM !
Müzik dinlemek.
Uyumak .ss
Oyun oynamak.
Sevimli kediler .-.
Sevimli köpüşler .-.
Pikaçu .-.
Neyse saçmaladım sanırım ehehehe :D

Sevmediklerim:
Oyun oynarken PC'min çökmesi.
Müzik dinlerken kulaklığımın düşmesi.
Turşu yerken üzerime damlatmam.
Sakızın dişimi ağrıtması.
Müziğim kulağımı sevmesi .ss
Kedinin beni tırmalaması.
Creepypasta okurken,korku oyunu oynarken veya filmi izlerken birşeycikten korkmayıp,yatarken altıma yapmak.
Yeşil eriğin çıkmasına daha çok olduğunu öğrenmek .-.
Kivinin kabuğuna dokunmak,veya yerken ağzındaki o iğrenç his :(
Rüyamda kabus görmek :(
abi gibi davranan +14-15'ler :(

Hehe bitti :D
Sanırım yaşımı söylemeyi unuttum.
16 yaşındayım ^^
Merak etmeyin 16 yaşındayım da,hala içimde bir çocuk gizli :D
Kuralları okudum ve foruma hazırım ! :D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin dostum. Ben Kuadra buraların ağasıyım falan asdfads
Neyse ben Kuadra daha çok fan çalışmaları bölümünde takılırım.
Umarım iyi anlaşırız *-*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hmm.. Hoşgeldin. Her gelen de beni etiketliyor ha :/
Ben Kerem. Iskef derler. 15 yaşındayım. Eğlenceli ve şakacı bir insanım, ama yeri geldiğinde ciddi olabilirim. Bu forumda sinirlenmeyi 2 ay önce bıraktım. Artık en büyük amacım insanlara yardımcı olmak ve herkesin kurallara uymasını sağlamak. Umarım sen de Forum kurallarını okuyup ona göre hareket edersin :(
En nefret ettiğim şeylerden biri, insanların birbirini yaşlarıyla ezmesidir. Bu forumun yaş ortalaması 12-13 bu yüzden kendinden küçüklere iyi davranman gerektiğini bilmeni isterim.
Eğer kırıcı bir şey söylediysem özür dilerim.
İyi vakit geçirmen dileğiyle, iyi forumlar

Son düzenleme:

lMertoküsl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hmm.. Hoşgeldin. Her gelen de beni etiketliyor ha :/
Ben Kerem. Iskef derler. 15 yaşındayım. Eğlenceli ve şakacı bir insanım, ama yeri geldiğinde ciddi olabilirim. Bu forumda sinirlenmeyi 2 ay önce bıraktım. Artık en büyük amacım insanlara yardımcı olmak ve herkesin kurallara uymasını sağlamak. Umarım sen de Forum kurallarını okuyup ona göre hareket edersin :(
En nefret ettiğim şeylerden biri, insanların birbirini yaşlarıyla ezmesidir. Bu forumun yaş ortalaması 12-13 bu yüzden kendinden küçüklere iyi davranman gerektiğini bilmeni isterim.
Bir kıza çok aşığım. Ara sıra bu kız aniden kafama giriyor ve saçmalayabiliyorum. Şu anda da öyle bir durumdayım ve bu sebeple uyuyamıyorum. Eğer kırıcı bir şey söylediysem özür dilerim.
İyi vakit geçirmen dileğiyle, iyi forumlar :(
Çok benziyoruz :D
Bende şakacıyım,bende kurallara uyarım,bende küçüklerimi ezmem,bende birinden hoşlanıyorum,ailemle bir yere gittiğimizde ve o kızı düşündüğümde aşırı saçma konuşabiliyorum :(
Hai ! :D
Anime sevmiyormusun :/
Sadece Death Note pls :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ha bu arada animeleren nefret ötesi nefret ederim yani lütfen benimle anime muhabbeti kurmaya çalışmayın :(

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin çok :) Can ben.14 yaşında güzel sanatlar okumayı düşünen biriyim. Mimariye ve tasarım ağırlıklı herşeye ilgim vardır. @Iskefiyeli18 Yi severim asdfsd .Pek asabi bir tipleme değilim ama kolay alındığım için genelde tartışmalarda adım geçer.Umarım öyle bir olay yaşamayız, hoşgeldin tekrar :)