- En iyi cevaplar
- 0
En iyi youtuberimiz o 23k yakin abonesi var.Aklıma geldiğinde gördüğüm kişileri koydum bi tane daha projem var video şeklinde yarın başlıcam onda onlarıda ekliycem
En iyi youtuberimiz o 23k yakin abonesi var.Aklıma geldiğinde gördüğüm kişileri koydum bi tane daha projem var video şeklinde yarın başlıcam onda onlarıda ekliycem
Hmm onu artık bidaha ki sefere k.bakmasın .d videoda seçilen 10 kişi olcak sadeceEn iyi youtuberimiz o 23k yakin abonesi var.![]()
kimlerğ?Hmm onu artık bidaha ki sefere k.bakmasın .d videoda seçilen 10 kişi olcak sadece
2 lişit belli
Biri atomTR dierini belki deiştiririm diğerkileride özelliklerine göre sınıflara ayırcam mesela atomTR video youtuber olarak geçicekkimlerğ?
Söyle bakalim kimlerğ?Biri atomTR dierini belki deiştiririm diğerkileride özelliklerine göre sınıflara ayırcam mesela atomTR video youtuber olarak geçicek
Daha belli değilSöyle bakalim kimlerğ?
Sebebi neydi ki seviyormusun olum kızı (1dk hatlar karıştı(kardeş payı)) niden hatırlanmicen ?Oha beni hatırlayanlar varmış ;(
Ne bileyim bilen yoktu beni eskiler hariç etiketlenince tuhaf olduSebebi neydi ki seviyormusun olum kızı (1dk hatlar karıştı(kardeş payı)) niden hatırlanmicen ?
Nüy nüy unutulur mu heçNe bileyim bilen yoktu beni eskiler hariç etiketlenince tuhaf oldu![]()
Sadece eskiler yok forumdaNe bileyim bilen yoktu beni eskiler hariç etiketlenince tuhaf oldu![]()
Beni niye değiştiriyorsun bende olmak istiyorum oradaBiri atomTR dierini belki deiştiririm diğerkileride özelliklerine göre sınıflara ayırcam mesela atomTR video youtuber olarak geçicek
Tabikisi zamanında ne fetiş muhabbetleri olduNüy nüy unutulur mu heç![]()
.d tmm kardeşim belki diyorum dimi kaç bin kişi var forumda diğer yazılmayanlar ne yapcak ?Beni niye değiştiriyorsun bende olmak istiyorum orada![]()
Herkesi yaz o zaman.d tmm kardeşim belki diyorum dimi kaç bin kişi var forumda diğer yazılmayanlar ne yapcak ?