İnternetten minecraft server kurmak

YakuTs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar geçen gün internette geziyordum bir site gördüm internetten minecraft server kuruyorsun bedavaya hamachi falan gerek yok ama sadece 2 saat açabiliyorsun daha iyi bildiğiniz site varmı ? bir şey beğendirerek , paylaştırarak süre uzatma falan yapan bir site biliyorsanız sevinirim . Benim bulduğum site bu :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

YakuTs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Triangle deniyorum 2.aşamada bayadır dönüyor :D onu bekliyorum da aternos.org da nereden yapıcam ?

YakuTs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben 3 kişiyle minecraft oynayacağım o yüzden süre sıkıntısı çıkmaz dimi ? Zaten 3üde oyudan olur en fazla 1i çıkar falan yani olur diyosanız orda oynayacağım .

YakuTs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende şu anda sv açmıyor start diyorum Waiting in queue diye bir şey ve altında bir sürü yazı geliyor server aktif olmuyor altta 5 dakika bekletiyo ama girmiyo ?[DOUBLEPOST=1422369589,1422368428][/DOUBLEPOST]
Server full olduğu sürece sıkıntı olmaz
Şu anda girmiyo 5dakika bekliyo 3 kişyiz ama giremiyoz 5dakikada bir start diyom herhalde yoğunluk var ?[DOUBLEPOST=1422371504][/DOUBLEPOST]Triangle ile server kuruyorum ama açılmıyor Aternos da oynuyodum ama oda artık girmiyo 5dakikadan geri sayıyo ve açılmıyo server sorun nedir arkadaşlar başka site var mı ?

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bende şu anda sv açmıyor start diyorum Waiting in queue diye bir şey ve altında bir sürü yazı geliyor server aktif olmuyor altta 5 dakika bekletiyo ama girmiyo ?[DOUBLEPOST=1422369589,1422368428][/DOUBLEPOST]
Şu anda girmiyo 5dakika bekliyo 3 kişyiz ama giremiyoz 5dakikada bir start diyom herhalde yoğunluk var ?[DOUBLEPOST=1422371504][/DOUBLEPOST]Triangle ile server kuruyorum ama açılmıyor Aternos da oynuyodum ama oda artık girmiyo 5dakikadan geri sayıyo ve açılmıyo server sorun nedir arkadaşlar başka site var mı ?
o 5 dk içinde girceksiniz yalnış bilmiyosam