manofdirty
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Steve Uzuun Uzun Düşünüyor . Acaba Neyi ?
Çok sertsin lanNeden paylaşmak istedin bunu?
O yüzden değil, bir bildiğim var, o yüzden öyle söyledim..Çok sertsin lanEllerine sağlık
![]()
Bildiğini bize de söylede cahal kalmayalımO yüzden değil, bir bildiğim var, o yüzden öyle söyledim..
Ya hayır, resim alıntı bir resim. Tuzak kurdum, bekliyordum "Resmi ben çizdim" diye yalan söylesin diye.Bildiğini bize de söylede cahal kalmayalım![]()
Tamam çabuk değiştir mesajı düşsün tuzağa plsYa hayır, resim alıntı bir resim. Tuzak kurdum, bekliyordum "Resmi ben çizdim" diye yalan söylesin diye.
Muhde yazmış zaten.Tamam çabuk değiştir mesajı düşsün tuzağa pls![]()
Zaten Ben Kendi Yaptığımı Söylemedim Bir Karakalem Çalışması Olduğu Doğru ...Bu resim çoh çoh eskilerden karakalem yarışmasında bir yarışmacının gönderdiği bir resim konu sahibi arkadaş o arkadaş veya o arkadaşın bir yakını olabilceği için geçmişi diğer üyelere hatırlatmak VÜRGÜL resim hakkında diğer üyelerin yorumlarını alarak kendini geliştirme çabasında olması veya hafif ego tatmini olabilir![]()
O da zaten senin çizdiğini söylemedi?Zaten Ben Kendi Yaptığımı Söylemedim Bir Karakalem Çalışması Olduğu Doğru ...
Tamam AtarlanmayalımO da zaten senin çizdiğini söylemedi?