1.ci kısa boylu şişman sarı saçlıbeni tahmin etmek en zorudur eğer tahmini başaran birisi olursa 1 gün boyunca istediğini yapıcam
yanlış alakası bile yok1.ci kısa boylu şişman sarı saçlı
2.ci uzun boylu zayıf siyah saçlı
benimki nasıl sizce
saçın fame saçı gibi yanlar kısa üstler uzun her zaman banyoda en az 10 dakika saçınla/sakalında uğraşıyorsun vesaçın kırmızı ten rengin yeşil boyun 3.67 gözlerin kare
BEN NASILIM SİZCE
O erkek değil sakal ne alaka .syanlış alakası bile yok
bence sen kumral çilli orta boylu fame olma çabaları içinde bir çocuksun[DOUBLEPOST=1422382390,1422382336][/DOUBLEPOST]
saçın fame saçı gibi yanlar kısa üstler uzun her zaman banyoda en az 10 dakika saçınla/sakalında uğraşıyorsun ve
klasik fit bir vicudun var
takım elbiseyi seviyorsun
ve komedi filmi izliyorsun değlimi
Lan ben kızım ne sakalı..yanlış alakası bile yok
bence sen kumral çilli orta boylu fame olma çabaları içinde bir çocuksun[DOUBLEPOST=1422382390,1422382336][/DOUBLEPOST]
saçın fame saçı gibi yanlar kısa üstler uzun her zaman banyoda en az 10 dakika saçınla/sakalında uğraşıyorsun ve
klasik fit bir vicudun var
takım elbiseyi seviyorsun
ve komedi filmi izliyorsun değlimi
khjgsdhgjsdsg sorun değilhadi ya olsun bıyık her 2 tarafında problemi bide böyle düşün
(rencide etmek istemiyordum özür dilerim bilerek yapmadım bilmiyordum)
bu evet seni affettim özür e gerek yok olur böyle şeyler demekmi yoksakhjgsdhgjsdsg sorun değil
EFBİAYbu evet seni affettim özür e gerek yok olur böyle şeyler demekmi yoksa
lanet olası federal acanı seni hiç sevmedim çok kırıldım sana
demekmi hangisi çözemedim
ha o zaman gene özür dilerimEFBİAY
FBI DEDİM ;-;ha o zaman gene özür dilerim
Aklıma gumball geldi bi bölümünde herkesten özür diliyolardıolsun özür dileyince sanki ölecem garip bir şey özür dilemeyi seviyorum hatalarımı düzeltiyor karşıdaki insanı eğer kırdıysam azda olsa içini ferahlatıyor eş zamanlı olarak benimde içim ferahlıyor o yüzden fok balıkları çok yalnız her 1 yorum -1 dolar pamuk cepler ele beyler ve bayanlar