Selam Forumun 2013-2014'ten Kalma Tayfası!

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2012 nerde çoh mu eski geldi size

3 ayda bile birçok şey değişebiliyor. mesela ben eylülde ayrılmıştım, kasım-aralık arası girdim; gruplar gitmiş. en son creepypasta ve bronyler gruplarını yönetiyordum. hatta bronyler grubunu ben kurmuştum. şimdi ise grup vs. kalmadı, tonla yeni arkadaşımız geldi. bu şartları da göz önüne aldığımızda 2012 çok eski gibi gözüküyor.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
3 ayda bile birçok şey değişebiliyor. mesela ben eylülde ayrılmıştım, kasım-aralık arası girdim; gruplar gitmiş. en son creepypasta ve bronyler gruplarını yönetiyordum. hatta bronyler grubunu ben kurmuştum. şimdi ise grup vs. kalmadı, tonla yeni arkadaşımız geldi. bu şartları da göz önüne aldığımızda 2012 çok eski gibi gözüküyor.
iyide bu yazdığın mesajın benimle ne ilgisi var banane, banane banane banane banane, iyide banane tek demek istediğim

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni hatırliyorum eskiden çok görüyodum eylül 2013 te katıldım çok nick değiştirdim sırasıyla
assteroidd_123,mantis11,raptorex ve şu anki nickm (büyük ihtimalle hatırlamıycaksın :( )

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Konuya bakarken çok tanıdık gelmiştim sonradan hatırladım seni ama nerden hatırladığımı unuttum :D