^Mine^Craft ne demek?

Oyunun amacı ne?

• Yaratıcılık

Kullanılan: 16 94.1%
  • Maden

Kullanılan: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün bi arkadaşla tartıştık Minecraft oyunun amacı nedir? Herkesin bildiği gibi Minecraft kelimesindeki Craft =yaratıcılık yaratmak vs. anlamlara geliyor
ama aynı kelimedeki Mine kelimesi orda nasıl kullanılmıştır kelime anlamı Maden ve Benimki . tabii ki oyunda maden önemli bir yerde ama oyunun amacı maden mi? yoksa yaratıcılık mı ?
Özür dilerim cümleyi pek kuramadım ama yukarıda ki cümledi bi 3-4 soru var bunun için detaylı bi bilgi verebilir misin

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Oyunun ismi çok iyi seçilmiş. İki anlamda da kullanılması için tasarlanmış. Yani hem "Maden kazmak ve Zanaat" anlamıyla oyunun amacını belirtiyor, hem de "Benim zanaatim" anlamıyla da özgüven aşılıyor. Çok hoş bir isim bence.
Ama, oyunun asıl amacı yaratıcılıktır. Oyun zaten Sandbox kategorisine dahil.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Eskiden ilk zamanlarda amaç madencilikti.Ama ilerliyen versionlar ile amaç yaratıcılık oldu.Yani Yaratıcılık

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun yaratıcılıktır. Markus Persson önce maden oyunu olmasını düşünüp Cave Game çıkarmıştı. Tabii ki bunu minecraft için alpha versiyonu olduğu söylenebilir. Ancak şimdi yaratıcılık ile alakalı.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Oyunun ismi çok iyi seçilmiş. İki anlamda da kullanılması için tasarlanmış. Yani hem "Maden kazmak ve Zanaat" anlamıyla oyunun amacını belirtiyor, hem de "Benim zanaatim" anlamıyla da özgüven aşılıyor. Çok hoş bir isim bence.
Ama, oyunun asıl amacı yaratıcılıktır. Oyun zaten Sandbox kategorisine dahil.
Sen niye bu kadar çok şey biliyon olum sdljkşs

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunun asıl ismi Cave Game. Yani Mağara Oyunu.
Fakat bu daha sonraları değiştirildi ve Minecraft yapıldı.
Mine ve craft ayrı kelimelerdir. Mine kelimesinin anlamı madencilik, kazı yapmak. Craft kelimesisin anlamı üretmek, dönüştürmek.
Oyundaki amacımız da kazı yapıp eşya üretmek ve kendimizi geliştirmek. Bir de yaratıcılık.
Böyle bir oyuna en yakışan isim bu.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun asıl ismi Cave Game. Yani Mağara Oyunu.
Fakat bu daha sonraları değiştirildi ve Minecraft yapıldı.
Mine ve craft ayrı kelimelerdir. Mine kelimesinin anlamı madencilik, kazı yapmak. Craft kelimesisin anlamı üretmek, dönüştürmek.
Oyundaki amacımız da kazı yapıp eşya üretmek ve kendimizi geliştirmek. Bir de yaratıcılık.
Böyle bir oyuna en yakışan isim bu.
benim yazdığımın biraz daha açık halini yazmışsın ama herneyse dimi :D[DOUBLEPOST=1422529019,1422528931][/DOUBLEPOST]ve galiba sen de hentaücülerdendin :(

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Minecraft: Ismi Maden ve Üretim den Gelen, Survival, Creative, Hardcore Bölümleriyle Harika Voxel Yapılı Bir Strateji-SandBox-FPS Oyunudur.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Bakış Açısından Bakmıyormusun?
FPS = First Person Shooter
Minecraft için menzilli sadece tek bir silah var. O da yay. O yüzden buna FPS denemez. Minecraft'ı Call of duty ile bir karşılaştır. En ufak benzerlik yok. Oyun SandBox. RPG zaten denemez. FRP olması için LOL olması gerekir. O zaman oyun Sandbox kategorisinde.