aradabir007 Anma Başlığı

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumda o kadar sene görev yapmışlığım var. Bir kaç laf söylemeden edemeyeceğim. Bu forum @BT_GoD , @Ranork , @ta1ha ,@CmJustice , @Oxuruk , @Bkunkcu ve @tekno 51 gibi insanların emeğiyle yürüdü ve büyüdü. Burada bu insanlar olmasa forum tartışmanın ve spamın eksik olmayacağı bir çöplükten ibarettir. Hangi biriniz bir yöneticinin o değerli zamanını ayırarak forumda çekiliş ve reklamlarla ilgilenmek dışında gidip konu temizlediğini? Tamam yapıyordur ama işlem sayıları denen bir rakam var eminim ki yukarıda saydığım insanların yaptıkları sayılar saymakla bitmeyecektir. Burada anılacak kişiler varsa yukarıdaki kişiler anılır ve takdir edilir. Afedersiniz biraz daha bahsetmem gerekirse yukarıda saymadığım kişiler dışında forumda "HAKKINI VEREREK" görev yapan tek moderatörün @BT_GoD olduğunu söylemek isterim.

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumda o kadar sene görev yapmışlığım var. Bir kaç laf söylemeden edemeyeceğim. Bu forum @BT_GoD , @Ranork , @ta1ha ,@CmJustice , @Oxuruk , @Bkunkcu ve @tekno 51 gibi insanların emeğiyle yürüdü ve büyüdü. Burada bu insanlar olmasa forum tartışmanın ve spamın eksik olmayacağı bir çöplükten ibarettir. Hangi biriniz bir yöneticinin o değerli zamanını ayırarak forumda çekiliş ve reklamlarla ilgilenmek dışında gidip konu temizlediğini? Tamam yapıyordur ama işlem sayıları denen bir rakam var eminim ki yukarıda saydığım insanların yaptıkları sayılar saymakla bitmeyecektir. Burada anılacak kişiler varsa yukarıdaki kişiler anılır ve takdir edilir. Afedersiniz biraz daha bahsetmem gerekirse yukarıda saymadığım kişiler dışında forumda "HAKKINI VEREREK" görev yapan tek moderatörün @BT_GoD olduğunu söylemek isterim.
beni kırıyosun :([DOUBLEPOST=1422645764,1422645745][/DOUBLEPOST]
Cövap yohmu höwal
sen çok pis banlanmişin çok büyük abiler banlamiş seni

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumun benim için değerli sonuçta sizleri örnek alarak bu işi yapmaya çalışıyoruz. Forumdaki moderatörlerin görevini yaptığını düşünüyorum, en azından öyle olduğunu umuyorum.
Bt god iyi yapıyor işini abide şu birden fazla konuları onaylamasa iyidir tam gözümde :)[DOUBLEPOST=1422603411,1422603350][/DOUBLEPOST]
Arşiv nasıl acaba kopmalik var mı :)[DOUBLEPOST=1422603493][/DOUBLEPOST]Yalnız craft man mesaj kasiyor :) 2 günde 1000 mesaj atmış
Forumdaki konuları sadece ben onaylamıyorum, hatta en zor onaylayanın da ben olduğumu bilmeni isterim. Tabii bu iyi bir şey mi ? Forumun düzeni için evet ama üyelerin için sıkıntı sanırım.