Razer Markası Sandığınız Kadar Mükemmel Değil - Yardım

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere sizin dilinizle dediğiniz süper olan 'Razer' adlı ABD markasının mağduriyetlerini anlatacağım. Öncelikle ben Razer Kraken adlı ürünü kullanıyordum. Tamam ürüne kötü diyemiyeceğim hatta süper ötesiydi. Ama şu Razer Synapse denen uygulama kulaklığı bozdu...
Abi inanamıyordum resmen. Kulaklığın ne mikrofunu çalışıyordu ne de ses geliyordu. Bu sorunu herkeste gördüm. Şimdi burda çıkıp çocukça öyle sorunum yok demeyin. Ben sadece insanları uyarıyorum. Razer'e bu kadar hayranlık duymayın diyorum. Hala pişmanım kulaklığım o günden beri çalışmıyor. Bende kutusuna koyup sakladım. Hem yardımlarınızı bekliyorum hemde Razer'in çok kötü olduğunu belirtmek istiyorum.

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilip bilmeden konuşmayın. Büyük ihtimalle sizin hatanızdır. Hadi diyelim ki Razer firmasının hatası. Adamlar program yazmıyolar. Biz Programlarına mükemmel demiyoruz mallarına mükemmel diyor. Piyasada bir Logitech birde Razer. Bunları tek geçerim. Ona bakılırsa Razer gamebooster da pek işe yaramıyor. AAA razer kötü marka! güldürmeyin beni. Şuanda klavyesini ve mousenu kullanıyorum gayet mükemmel

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bilip bilmeden konuşmayın. Büyük ihtimalle sizin hatanızdır. Hadi diyelim ki Razer firmasının hatası. Adamlar program yazmıyolar. Biz Programlarına mükemmel demiyoruz mallarına mükemmel diyor. Piyasada bir Logitech birde Razer. Bunları tek geçerim. Ona bakılırsa Razer gamebooster da pek işe yaramıyor. AAA razer kötü marka! güldürmeyin beni. Şuanda klavyesini ve mousenu kullanıyorum gayet mükemmel
Yav bu forum çoluk çocuk kaynıyor :DD derdimi anlatamıyorum. Bak yavrum birçok kişide aynı sorun var ben bunu araştırdım ya ben gideyim dünyanın parasını yatırayım bu kulaklığa sonra gelsin programı benim kulaklığımı bozsun. Dikkat edin diyorum, dikkat edersen kullaklığı süper dedim onda bir sorun yok. Kullananlar için dikkatli olsun diyorum. Benim için Razer pişmanlıktır. Mallarını değil artık Razer Game Booster ve Cortex kullanıyorum artık güvenemiyorum.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Yaşın bir kere 10 efenim. Bilmem ünlem felan sen git Razer'e tap tamammı koçum ben diğer arkadaşlara soruyorum arkadaşlar şu kulaklık sorununu nasıl çözebilirim ?

K

Klood07

Ziyaretçi
Öncelikle şunu söyleyeyim. Eminim senden daha büyüyüm ve çocuk çoluk diyorsun. Senin gibiler olduğu sürece bu forum v e let doluyor! Eğer bir sorununuz varsa bunu Razera belirtmek yerine 'Rezıra o gadar pere yatırdım bozdu' demenize gerek yoktu! Biz zaten Program süper kullanın Demiyoruz KULAKLIK SÜPER DİYOR! bunu aklının bir köşesine yaz ''V EL ET''
Durduk yere tartışma çıkarmaktaki amacın nedir? Arkadaşa yardımcı olmayacaksan konuya mesaj yazmanın anlamı yok.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Razer markasını severim. İyi malları var. Klavyesi olsun, faresi olsun, kulaklığı olsun. "Oyunculuk" kosunuda çok iyiler. Sloganı da "Oyuncular tarafından, oyuncular için".

Şuna bakacak olursan Razer ürünlerini LoL, CS:GO gibi gamerlar üreetiyorlar. Tabi hiçbir teknik bilgi olmadan değil onları mecbur bilmek zorundalar.
Razer yazılım konusunda öyle aşırı başarılı değil Razer'i Razer yapan şey ürettiği donanımlardır.
Şimdi Razer'in yazdığı bi' yazılım yüzünden Razer'i aşağılamak yerine, Razer'e "Şöyle şöyle oldu kulaklığım bozuldu" diyebilirsin.
Kim bilir bu sorunla karşılasanların ne kadarı bunu yapmıştır.
Halbu ki Razer'e geri dönüt verseniz düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklar. Düzeltemezse yazılımdaki kulaklığı bozan şeyi kaldıracaklar.

Bul bakalım Razer'den daha fazla emek veren, daha fazla azimli bi' firma.

Ve ayrıca "k0çum" gibi laflar ederek yaşını küçük gösteriyosun. Beyin yaşını tabi.
İnsan doğruyu söyledikçe karşı çıkan kişi o doğrunun yalan olduğunu göstermek için her şeyi yapar.
Senin de ondan farkın yok neredeyse.

Son düzenleme:

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Razer markasını severim. İyi malları var. Klavyesi olsun, faresi olsun, kulaklığı olsun. "Oyunculuk" kosunuda çok iyiler. Sloganı da "Oyuncular tarafından, oyuncular için".

Şuna bakacak olursan Razer ürünlerini LoL, CS:GO gibi gamerlar üreetiyorlar. Tabi hiçbir teknik bilgi olmadan değil onları mecbur bilmek zorundalar.
Razer yazılım konusunda öyle aşırı başarılı değil Razer'i Razer yapan şey ürettiği donanımlardır.
Şimdi Razer'in yazdığı bi' yazılım yüzünden Razer'i aşağılamak yerine, Razer'e "Şöyle şöyle oldu kulaklığım bozuldu" diyebilirsin.
Halbu ki Razer'e geri dönüt verseniz düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklar. Düzeltemezse yazılımımdaki kulaklığı bozan şeyi kaldıracaklar.

Ve ayrıca "k0çum" gibi laflar ederek yaşını küçük gösteriyosun. Beyin yaşını tabi.
İnsanlar doğruyu söyledikle karşı çıkan kişi o doğrunun yalan olduğunu göstermek için her şeyi yapar.

Yav Zurin haklısında görmüyormusun adam haşa Razer'i tanrı yerine koymuş. Razer için millete sövecek. Ben görüşlerimi bildirdim burda. Bana göre kötü arkadaşım sevmiyorum bu olaydan sonra. Sonra Türkiye neden gelişmiyor napayıma rkadaş illa sevecenmi bilmem V3L3T felanmış filanmış.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Halbu ki Razer'e geri dönüt verseniz düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklar. Düzeltemezse yazılımımdaki kulaklığı bozan şeyi kaldıracaklar.

İnsan doğruyu söyledikçe karşı çıkan kişi o doğrunun yalan olduğunu göstermek için her şeyi yapar.
Haklısın ve synapse sorununa gelince ben indirdiğimde de kulaklığı biraz bozmuştu ama düzeltilebilir ben düzeltim sen hata yapmışsındır

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yav Zurin haklısında görmüyormusun adam haşa Razer'i tanrı yerine koymuş. Razer için millete sövecek. Ben görüşlerimi bildirdim burda. Bana göre kötü arkadaşım sevmiyorum bu olaydan sonra. Sonra Türkiye neden gelişmiyor napayıma rkadaş illa sevecenmi bilmem V3L3T felanmış filanmış.
Bana da "Yav forum çoluk çocuk kaynıyor" desen ben de Razer'i Tanrıların Tanrı'sı yerine koyar sonuna kadar onu savunurum.
Razer gördüğüm en iyi donanımları üretiyor.

@MedMaster orada adam gibi, olgun bir şekilde sorun Razer'de değil sende olduğunu söylemiş. Fikirlerini belirtmiş.
Sen de şöyle cevap vermişsin: Yav bu forum çoluk çocuk kaynıyor :DD derdimi anlatamıyorum. Bak yavrum
Bu işte senin düşünceyi algılama yetinin yavaş yavaş yok olduğunu ya da hiç olmadığını gösterir.
Kişi fikrini belirtmişse ona saygıyla cevap vermek zorundasın.
Görüşlerini bildireceksen adam gibi bildir. Öyle millete çocuk, vélet diyerek falan değil.

Umarım anlatabilmişimdir sorun Razer'deyse desteğe başvur.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
@byBluera Ben sana şöyle açıklayayım. Razer harbiden iyi bir marka. Ses kalitesi mükemmel gibi ama yazılım dersen. Benim tek eksim Razer'ın yazılımı. Aynı bloody gibi. Eşya iyi yazılım iğrenç. Onun dışında USB girişi kırılırsa yama yaptırdığında kulaklık çıkarsa sana sorun çıkartır. USB sıkıntılı yani. Bence garanti varsa Razer'a gönder anlat böyle oldu diye. Anlayışla karşılarlar

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
@byBluera Ben sana şöyle açıklayayım. Razer harbiden iyi bir marka. Ses kalitesi mükemmel gibi ama yazılım dersen. Benim tek eksim Razer'ın yazılımı. Aynı bloody gibi. Eşya iyi yazılım iğrenç. Onun dışında USB girişi kırılırsa yama yaptırdığında kulaklık çıkarsa sana sorun çıkartır. USB sıkıntılı yani. Bence garanti varsa Razer'a gönder anlat böyle oldu diye. Anlayışla karşılarlar
Aynennn öyle. Ürünleri iyi şu programı yüzünden bozuldu işte.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Razer'ı boş verin :/ Bunu alın hele
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Pahalılık detected : 15.965,40 TL yaklaşık 16.000 TL. Ayrıca kulaklığın görünümü iğrenç geldi bana. Onu alacağıma çoğu kişide olan 116tl'lik logitech kulaklık alırım. Baya rahatta. Neyse olay razer dimi :D Sadece klavyesi iyi olduğu için kullanıyorum. mouse için magic mouse mudur nedir onu kullanıyorum. Asıl bilgisayarımda (3 ekranlı monster masaüstü) kullanıyorum bunları. Bu arada oraya bilgisayarın markasını yazmamın sebebi işine yarayabilirse diye.