- En iyi cevaplar
- 0
Microsoft Mojang'ı aldıktan sonra notch istifa etti.Benim Bildigim Kadarıyla Microsoft'a katıldı
Microsoft Mojang'ı aldıktan sonra notch istifa etti.Benim Bildigim Kadarıyla Microsoft'a katıldı
Notch oyunu yıllar önce bıraktı. Mojang Microsoft'a katılınca diğer geliştiriciler de bıraktı oyunu. Bunların arasında Jeb de var.Benim Bildigim Kadarıyla Microsoft'a katıldı
kesin . (benim şirketi aldılar opum gitti ben gidiyom zaa) deyip terk etmiştir .Microsoft Mojang'ı aldıktan sonra notch istifa etti.
Notch oyunu yıllar önce bıraktı. Mojang Microsoft'a katılınca diğer geliştiriciler de bıraktı oyunu. Bunların arasında Jeb de var.
Neden nokta yazarken boşluk bırakıyorsun :'(kesin . (benim şirketi aldılar opum gitti ben gidiyom zaa) deyip terk etmiştir .![]()
Microsoft ekibi ve kalan Mojang ekibi olduğunu sanıyorum. Benim de pek bilgim yok bu konuda...kesin . (benim şirketi aldılar opum gitti ben gidiyom zaa) deyip terk etmiştir .[DOUBLEPOST=1422626947,1422626914][/DOUBLEPOST]kim yapıyor oyunu şu an ?
[DOUBLEPOST=1422627132,1422627022][/DOUBLEPOST]mojang ın diğer oyunları ? onları kim geliştirecek . jebin gittiğine sevindim açıkça .Neden nokta yazarken boşluk bırakıyorsun :'(