Sistem toplayacağım yardım

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Nisanın sonunda bilgisayarımı değiştirmeyi düşünüyorum (inşallah). Bütçem max. 700₺ Kasa/Klavye/Fare/Monitör/Windows Lisansı hariç bir oyun bilgisayarı istiyorum. Ve İzmir'de herhangi bir yerden alınabilecek olsun. (Bu arada şu anki bilgisayarımdan 2GB ram ve 500GB hard disk alabilirim.)

pwithgame

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sana önerim Intel G3220 , GTX750 ti ve Anakart olarak Asus'un H81+a bakman. Soket 1150 kullanıyor işlemci , değiştirebilirsin tabi ki. Kendine 4 GB tek modül ram alabilirsin bu bütçeye 1333 yada 1600 mhz uygundur. Bilgisayarın üzerindeki rami ( ddr3 ise) almanı tavsiye ediyorum. HDDyi de eski pcden tak , para biriktirince 128 yada 256lık bi' SSD'ye terfi edersin. Güç kaynağı konusu , sistem çok güç harcamayacaktır fakat işlemcini overclock etmek isteyeceksindir bunun için gold sertifikalı bi' güç kaynağı işe yarar ha fiyat daha da artmasın diyorsan ve eski güç kaynağın yeterliyse onu kullan. Bu şekilde 1000 - 1100 liraya denk geliyor herhalde, önerilebilecek en uygun sistemlerden biri. Aylara yaya yaya parçaları alıp takabilirsin yada bütçeyi arttırıp tek seferde alman gerek seçim senin.

İyi Forumlar

Edit : Kasa alacaksan Mini Atx kasalar bu sisteme gidebilir.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız bi araştırma yaptım da sanırım kasa da değişebilir
Şimdi mübarek, bi kaç yanlışın var aslında yanlış denemez pek ama bir kaç denebilir yani sayısına bir kaç denebilir kendi.. her neyse
Birinci hatan konuyu bu foruma açıyosun ki yaş genel kitlesi -12 olan bu forumda sana PC toplayacak insan ummak çölde su aramak gibi.
İkinci bütce çok küçük yok illa yardımcı ol diyorsan
kafamdan hesaplıyorum da 300 işlemci desen 200 anakart dedin hadi ekran kartı 300 olsa ram 100 dedik harddisk 200 olur abi bilmiyorum imkansız iyi bir şey çıkarman :D ölü yatırım yani yok benim en fazla param bu diyorsan şöyle bir şey yap işlemci anakarta ağırlık bas para geçtikçe ekran kartı alırsın ram alırsın üstüne ekleyerek büyütürsün

Edit: Harddisk olayını okumadım tamam harddisk vermiyorum 500 yeter sana ama ram DDR3 mü 2 mi ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

=1040TL Bu fiyat tam olarak %25 indirimli fiyatı mı bilmiyorum (vatanda haftasonları %25 indirim olur) eğer indirimli fiyatı değilse 780TL yapıyorlar.
(Sistem her türlü eleştiriye açıktır bayadır yapmıyordum çünkü sistem toplama)

Son düzenleme:

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
700 tl'ye oyun bilgisayarı toplayamazsın. Toplasan 2 sene sonra kullanamazsın. En az bi 700-1200 lira arası ekran kartına vericeksin. E işlemci nerede anakart nerede ram, hdd, ssd ve daha fazlası. İmkanı yok.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kasanın değişmesi şart olmayabilir. Modelini bilgilerini kütüğünü filan yazabilir misin?
Onun haricinde kullanım amacını- pardon oyun bilgisayarıydı. Aslında sadece işlemci de alabileceğini düşünüyorum. Anakartına uyumlu bir APU (yani sağlam bir grafik işlemcisi de olan işlemci) alırsan mümkün olduğunca tasarruflu bir şekilde halledebilirsin alışverişini. :sgül:

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Fiyatını 300 TL kadar aşıyor biraz daha biriktirip daha iyisini alabilirsin.
İndirimli Fiyat: 1.094,42 TL
Sistem çöp Gt730 a i5 4460 mı alınır ?
Casperdan farklı kalmamış.

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pardon yanlış anlamışım :)

700 TL ye günümüzzdeki oyunları HİGH Medium gibi ayarlarda oynaman zor biraz daha biriktir 1500 TL yap iyi bir sistem toplayalım.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce şunu söyleyeyim. İyi bir klavye vs. istiyorsan Monitör falan

Monitör : 350 TL lik güzel bir şey koysak.

Klavye mouse vs. : 250 Tutsa

600 TL. Eder 100 TL ye ben sana ne sistemi toplayayım. Günümüzdeki oyunları kaldırmasını istiyorsan en az 1500 TL ben şuanda pc topladım 1786 TL ye İşlemcimi 4.4 GHz yaptım O.C ile şu an 200 TL lik işlemciyle İ5 kadar performans alıyorum

Eğer para biriktirebilirsen sanada toplayayım?
200 Tl lik işlemci ile OC yapılarak i5 performansımı Wt*?
+Konuyu dikkatli oku.