Allah aşkına slenderman nedir herobrine nedir,entiti bilmem ne 303 nedir?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunun içerğiyle konu başlığının aynı olmasına gıcık kapıyorum.

Slenderman zamanında çocukları kaçırıldığı söylenen, ahtapot kollu, yüzü olmayan, uzun boylu canaver denilen bir şey. Tabi gerçek mi, yalan mı bilinmez. Tabi yalan ama, hala gerçek olduğunu sananlar var. Onun adına şarkı bile yazıldı. Oyunları bile çıktı. Başka oyunlarda Slenderman'a özel modlar da çıktı. Minecraft dahil.

Herobrine ve Entity 303 isekafadan uydurulmuş bir şeydir. Gerçek değilidir.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun içerğiyle konu başlığının aynı olmasına gıcık kapıyorum.

Slenderman zamanında çocukları kaçırıldığı söylenen, ahtapot kollu, yüzü olmayan, uzun boylu canaver denilen bir şey. Tabi gerçek mi, yalan mı bilinmez. Tabi yalan ama, hala gerçek olduğunu sananlar var. Onun adına şarkı bile yazıldı. Oyunları bile çıktı. Başka oyunlarda Slenderman'a özel modlar da çıktı. Minecraft dahil.

Herobrine ve Entity 303 isekafadan uydurulmuş bir şeydir. Gerçek değilidir.
Millet minecraft'a hikaye uydurmayı bırakıp Gerçek hayata efsane diye tanıtıyolar. Niye bu kadar saçmalık var bilmiyorum. Bir aralar Metin2'de binde bir çıkan ejderha diye bir şey uydurmuşlardı. LOL'e bile uyduranlar vardı ya o kadar saçma. Bu hikayeleri uyduran insanlar hiç üşenmiyor mu ya :D Yok entity303 banlanmış intikam alacak. Yok herobrine notch'un kardeşi...

MevsimLix

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar tamamen halk uydurması şeylerdir. entiti 303'ü bilmiyorum.
Sleanderman ise normal insandan bayağı bir uzun boylu takım elbise ve bembeyaz maske takan birisi , genellikle parklarda bulunuyormuş çünkü onun amacı çocukları kaçırmakmış.
Böyle şeylere inanmıyorum sanada inanmanı tavsiye etmiyorum.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Slenderman bir efsane. Bir sürü oyunu yapıldı.
Herobrine da bir Minecraft efsanesi. Bir sürü modu yapıldı.
Entity 33 yeni çıkmış bir saçmalık

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bi Bitmediniz ! :p
Kısacası V3L3D Leri Korkutmak Aklına DÜşünce Saçmak Single Player Oynasını Englelemek Oyuncu Sayısını Düşürmek Vb Nedenlerle Uydurulmuş Sadece V3L3D Lerin İnanları Saçmalıklar :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi Bitmediniz ! :p
Kısacası V3L3D Leri Korkutmak Aklına DÜşünce Saçmak Single Player Oynasını Englelemek Oyuncu Sayısını Düşürmek Vb Nedenlerle Uydurulmuş Sadece V3L3D Lerin İnanları Saçmalıklar :D

daha iyi değil mi v3l3dlerden kurtuluruz. en başta oyun oynamaya zarar veriyorlar. neyse boşver bilen biliyor zaten sen de biliyorsundur boşuna yazmaya gerek yok onların yaptıkları saçmalıkları. slender sonic.exe gibi şeylerin faydası da burada :D

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha iyi değil mi v3l3dlerden kurtuluruz. en başta oyun oynamaya zarar veriyorlar. neyse boşver bilen biliyor zaten sen de biliyorsundur boşuna yazmaya gerek yok onların yaptıkları saçmalıkları. slender sonic.exe gibi şeylerin faydası da burada :D

Küçük yaştakiler oyun oynaması mı diyorsun?