Gta 5 Kaldırır mı?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İşlemci; Intel (R) Corr (TM) I7-3630QM Cpu @ 2.40 GHz
Ram; 6.00 Gb
Sistem Türü; 64 bit
Ekran Kartları; Intel (R) Hd graphics 4000 ve NVIDIA GeForce Gtx 670M
(Sistem hakkında bir bilgim yok arkadaşlar. Yazmam gereken başka bir şey var ise söylersiniz.)

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk önce şunu söyleyeyim. GTA V sistem gereksinimleri açıklanmadı. Piyasada gördüğün sistem gereksinimleri Tahmini yada vs.

Fakat en doğru tahmine bakılarak söylenirse işlemcin iyi fakat ram 8 gb olsaydı daha iş görürdü. Ekran kartın Çift değil. İntel Graphsip (yazamadım :D ) olan anakartın onboard'ı diğeri ise ekran kartı. Masaüstündeyken İntel Grapshic oyundayken GTX 670M kullanılıyor.

Bunları anlattıktan sonra cevabım şu:

oyunu oynayabilirsin kaldırır. Fakat en fazla Medium ayarlarda... Kaç FPS alırsın bilmiyorum. ULTRA Bekleme

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk önce şunu söyleyeyim. GTA V sistem gereksinimleri açıklanmadı. Piyasada gördüğün sistem gereksinimleri Tahmini yada vs.

Fakat en doğru tahmine bakılarak söylenirse işlemcin iyi fakat ram 8 gb olsaydı daha iş görürdü. Ekran kartın Çift değil. İntel Graphsip (yazamadım :D ) olan anakartın onboard'ı diğeri ise ekran kartı. Masaüstündeyken İntel Grapshic oyundayken GTX 670M kullanılıyor.

oyunu oynayabilirsin kaldırır. Fakat en fazla Medium ayarlarda... Kaç FPS alırsın bilmiyorum. ULTRA Bekleme
Grafik bakımından çok önemli değil. Becerilerini konsolda gördüm. Tamamen bilgisayarda naaəl oluyor onu tatmak istiyorum.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dostum 13 Ocakta açıklandı

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben resmi bilgi istiyorum. Sitesinde yayınlanan bir sistem gereksini mi atabilri misin?