Ultra beklemiyorum zaten. Oyunu konsolda bitirdim ama bilgisayarda tadı ayrı.Kaldırır ama Ultra falan bekleme![]()
Ben GTA gibi oyunları konsolda tercih ediyorum nedense :/Ultra beklemiyorum zaten. Oyunu konsolda bitirdim ama bilgisayarda tadı ayrı.
Ben de assasin gibileri tercih ediyorum.Ben GTA gibi oyunları konsolda tercih ediyorum nedense :/
Best alakalı yorumo bu değilde uncharted 4 dehşet bir şey![]()
Oyun daha çıkmadıo bu değilde uncharted 4 dehşet bir şey![]()
Grafik bakımından çok önemli değil. Becerilerini konsolda gördüm. Tamamen bilgisayarda naaəl oluyor onu tatmak istiyorum.İlk önce şunu söyleyeyim. GTA V sistem gereksinimleri açıklanmadı. Piyasada gördüğün sistem gereksinimleri Tahmini yada vs.
Fakat en doğru tahmine bakılarak söylenirse işlemcin iyi fakat ram 8 gb olsaydı daha iş görürdü. Ekran kartın Çift değil. İntel Graphsip (yazamadım) olan anakartın onboard'ı diğeri ise ekran kartı. Masaüstündeyken İntel Grapshic oyundayken GTX 670M kullanılıyor.
Bunları anlattıktan sonra cevabım şu:
oyunu oynayabilirsin kaldırır. Fakat en fazla Medium ayarlarda... Kaç FPS alırsın bilmiyorum. ULTRA Bekleme
Dostum 13 Ocakta açıklandıİlk önce şunu söyleyeyim. GTA V sistem gereksinimleri açıklanmadı. Piyasada gördüğün sistem gereksinimleri Tahmini yada vs.
Fakat en doğru tahmine bakılarak söylenirse işlemcin iyi fakat ram 8 gb olsaydı daha iş görürdü. Ekran kartın Çift değil. İntel Graphsip (yazamadım) olan anakartın onboard'ı diğeri ise ekran kartı. Masaüstündeyken İntel Grapshic oyundayken GTX 670M kullanılıyor.
Bunları anlattıktan sonra cevabım şu:
oyunu oynayabilirsin kaldırır. Fakat en fazla Medium ayarlarda... Kaç FPS alırsın bilmiyorum. ULTRA Bekleme