XxRaticaLxX
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
[YARDIM] Buildimi Geliştirmek İçin Neler Yapmalıyım Öneriler !!!
Başlıktanda Anlaşılacağı Gibi Konu Belli Teşekkürler
Başlıktanda Anlaşılacağı Gibi Konu Belli Teşekkürler
Teşekkürler Fakat Blok Uyumu Konusunda 0'ım Öneriniz Var Mı1-Hayal Gücünden Başla
2-Biraz Detaylı Yap
3-Fazla Cıvık Bloklar Kullanma
4-Uyumlu Bloklar Kullan
5-Konuya Uyabilecek En İyi Şeyleri Hayal Et Ve Detaylı Yapmaya Bak
Gerisi Gelir Zaten. :=)
Ya Buildde Bende İyi Değilim Mesela Koyu Renge Açık Cıvık Renk Gitmez Mesela KırıkTaşın Tam Ortasına Yeşil YünTeşekkürler Fakat Blok Uyumu Konusunda 0'ım Öneriniz Var Mı
Şey videoları yok mu? Hangi blok, hangi blok ile uyumlu falan onları izlese olmaz mı?Minecraft hayal gücüne dayalı bi oyun ne kadar güçlü hayal gücün varsa okadar iyi tasarımlar çıkarabilirsin,yapabilceklerinin sınırı olmadığını bilerek düşün yapacağın işi bide hayal gücünü geliştirmek için bolca kitap oku daha iyi işler çıkarırsın build videolarından buildi öğrenmeni tavsiye etmem vaktin tamamen boşa gider neden dersen ordaki adam kendi esinlediği şeyi sizlere anlatıyor o kendi tasarımlarını ortaya çıkaramazsın ozaman , videolar sana sınır koymaktan başka bir şey yapmıyacak .
Aradığım Şey , Varsa Eğer Ne MutluŞey videoları yok mu? Hangi blok, hangi blok ile uyumlu falan onları izlese olmaz mı?
Teşekkürler Haklısın Ama Buildlerimi Ğaylaşıyorum Kötü Yorumlar Geliyor Hep Moralim Bozuluyor1.Sana kötü Buildin var diyenlerin yapılarına bak.Eğer gerçekten iyiyse taklit et.(Tabikide gidipte payaşma biyerlerde ,Belli zaman sora kendi stilini bulursun)
2.Yapılarını arkadaşlarının önünde yap
3.Tanınan insanların yapılarına bak.
4.Yapılarına güzel demeye başladıklarında Tarzını değiştir.Medievaldan => Victorian vs vs
5.Belli bir süreden sonra eski tarzına geri dön.Yapılarına devam edince farkı anlarsın
Edit:Ben bu yolu izledim birkaç arkadaş yüzünden ve şu an burdayım.
/İsim vermek olması baş harfi @******
Bu arada gerçekten bunu ciddi ciddi soruyorsan biraz delilik etmişsin herkes farklı şekilde gelişir.bunu sadece kendin Bulabilirsin .s ,kaç yaşındasınız siz ya ?.Hayalgücü bahane bence hırs yapmadıktan sonra.Ciddiye alırsan birşeyi gelişirsin