[YARDIM] Buildimi Geliştirmek İçin Neler Yapmalıyım Öneriler !!!

XxRaticaLxX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[YARDIM] Buildimi Geliştirmek İçin Neler Yapmalıyım Öneriler !!!

Başlıktanda Anlaşılacağı Gibi Konu Belli Teşekkürler

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Hayal Gücünden Başla
2-Biraz Detaylı Yap
3-Fazla Cıvık Bloklar Kullanma
4-Uyumlu Bloklar Kullan
5-Konuya Uyabilecek En İyi Şeyleri Hayal Et Ve Detaylı Yapmaya Bak

Gerisi Gelir Zaten. :=)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Fakat Blok Uyumu Konusunda 0'ım Öneriniz Var Mı
Ya Buildde Bende İyi Değilim Mesela Koyu Renge Açık Cıvık Renk Gitmez Mesela KırıkTaşın Tam Ortasına Yeşil Yün:( Biraz Küp Sanatı Bölümünü İncele Anlarsın Sonra Yaratıcı Dünyada Buildini Yap Küp Sanatı Bölümünde Paylaş EKSİLERİNİ ARTILARINI ELBET SÖYLERLER SANA

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence rehber videoları izle, hangi blokların birbiri ile uyumlu olduğunu öğren, ardından gerisi hayal gücüne kalmış.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft hayal gücüne dayalı bi oyun ne kadar güçlü hayal gücün varsa okadar iyi tasarımlar çıkarabilirsin,yapabilceklerinin sınırı olmadığını bilerek düşün yapacağın işi bide hayal gücünü geliştirmek için bolca kitap oku daha iyi işler çıkarırsın build videolarından buildi öğrenmeni tavsiye etmem vaktin tamamen boşa gider neden dersen ordaki adam kendi esinlediği şeyi sizlere anlatıyor o kendi tasarımlarını ortaya çıkaramazsın ozaman , videolar sana sınır koymaktan başka bir şey yapmıyacak .

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft hayal gücüne dayalı bi oyun ne kadar güçlü hayal gücün varsa okadar iyi tasarımlar çıkarabilirsin,yapabilceklerinin sınırı olmadığını bilerek düşün yapacağın işi bide hayal gücünü geliştirmek için bolca kitap oku daha iyi işler çıkarırsın build videolarından buildi öğrenmeni tavsiye etmem vaktin tamamen boşa gider neden dersen ordaki adam kendi esinlediği şeyi sizlere anlatıyor o kendi tasarımlarını ortaya çıkaramazsın ozaman , videolar sana sınır koymaktan başka bir şey yapmıyacak .
Şey videoları yok mu? Hangi blok, hangi blok ile uyumlu falan onları izlese olmaz mı?

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Sana kötü Buildin var diyenlerin yapılarına bak.Eğer gerçekten iyiyse taklit et.(Tabikide gidipte payaşma biyerlerde ,Belli zaman sora kendi stilini bulursun)
2.Yapılarını arkadaşlarının önünde yap
3.Tanınan insanların yapılarına bak.
4.Yapılarına güzel demeye başladıklarında Tarzını değiştir.Medievaldan => Victorian vs vs
5.Belli bir süreden sonra eski tarzına geri dön.Yapılarına devam edince farkı anlarsın

Edit:Ben bu yolu izledim birkaç arkadaş yüzünden ve şu an burdayım.
/İsim vermek olması baş harfi @******

Bu arada gerçekten bunu ciddi ciddi soruyorsan biraz delilik etmişsin herkes farklı şekilde gelişir.bunu sadece kendin Bulabilirsin .s ,kaç yaşındasınız siz ya ?.Hayalgücü bahane bence hırs yapmadıktan sonra.Ciddiye alırsan birşeyi gelişirsin

XxRaticaLxX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Sana kötü Buildin var diyenlerin yapılarına bak.Eğer gerçekten iyiyse taklit et.(Tabikide gidipte payaşma biyerlerde ,Belli zaman sora kendi stilini bulursun)
2.Yapılarını arkadaşlarının önünde yap
3.Tanınan insanların yapılarına bak.
4.Yapılarına güzel demeye başladıklarında Tarzını değiştir.Medievaldan => Victorian vs vs
5.Belli bir süreden sonra eski tarzına geri dön.Yapılarına devam edince farkı anlarsın

Edit:Ben bu yolu izledim birkaç arkadaş yüzünden ve şu an burdayım.
/İsim vermek olması baş harfi @******

Bu arada gerçekten bunu ciddi ciddi soruyorsan biraz delilik etmişsin herkes farklı şekilde gelişir.bunu sadece kendin Bulabilirsin .s ,kaç yaşındasınız siz ya ?.Hayalgücü bahane bence hırs yapmadıktan sonra.Ciddiye alırsan birşeyi gelişirsin
Teşekkürler Haklısın Ama Buildlerimi Ğaylaşıyorum Kötü Yorumlar Geliyor Hep Moralim Bozuluyor

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yabancı video kanalların ızleyebilirsin 5,6 tane video izle küçük küçük kap build'lerinde kullan zamanla kendinde gelişirsin zaten.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar ve tekrar yap hemen olacak diye bir şey yok. Bu hobinin başında sabır ister tecrübeyi yaparak kazanırsın.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Build yaparken çoğunlukla şarkı dinlerim ama slow parçalar değil Nightcore ultimate filan sanada öneririm.
Yaptıklarına en başta kötü diye bilirler bu sıkıntı değil önemli olan neye kötü diyorlar neresine sorgula öğren.
oralarda denemeler yap. Başkalarından bak sonra onları geliştir kendi tarzını çıkar ve kendi kafana göre birşeyler yapmaya başla.
Yavaş yavaş alışıcaksın zaten. Direk böyle koskocaman bir Hub spawnı yapmayı planlama önce bir ev sonra towny falan derken bir bakmışsın Sunucu mapı satıyorsun. Herneyse yukarda yazdıklarım benim gelişmemde cıkarttığım paylardır. Build yaparkende kendine favori belirlemeni tavsiye ediyorum.
Mesela benimkiler : FyreUK, Keralis filan.
başlaman için sana ilham verenleride belirlemelisin gene benimkiler : O.o Ayıp söylenmez :)