İşte bu Çok Tuhaf

Sizce Sebebi Ne

• Mancrafta yüklediğim bir modun özelliği (sadece reis minimap var)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

evren468

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
afedersizniz mancraft yazmışım siz anlarsınız :D minecraft olduğunu

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Normal bir şey Minecraftta Olur Seed Araştırırsan Belki Buna Göre Bir Seed Çıkar Yani Normal bir şey Her Zaman Çıkar

denizasya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.3.1 ile gelen bir özellik notch bunlara kilise diyor içinden iyi itemler çıkıyor ama dikkat et tuzaklı

enderjedi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buna çöl tapınağı ya da piramit deniyor. İçeriye girip mavi yünü (yada etrafındaki turuncu yünleri) parçalarsan aşağıda hazine odasını görürsün. 4 sandık var. İçlerinde elmas, altın külçesi, demir külçesi, zümrüt, kemik ve çürük et bulunur (hepsi her zaman çıkmayabilir). basınç plakasının altında da 9 tane TNT var dikkatli ol

lieber03

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya o 1.3.2 ye gelen yeni koy gibi yer dikkat ettiysen koyler kum tasindan yaa

CreeP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Life Hunter, Şalterler ile uğraşmana gerek yok. Tapınakta sağ veya sol tarafa giden tek bir koridor bulunur. 2 tanede ok tuzağı bulunur. İpleri kesip okları alabilirsin. Koridorun sonunda ise bir tane sandık vardır. Ancak toplam 2 adet sandık var ve 1 tanesi gizli. Gizli sandığı bulmak için şalterlerin bulunduğu bölümü direk kazman yeterli :D Çünkü gizli sandık şalterlerin arkasında bulunuyor. Ayrıca istersen benim yaptığım gibi orayı evinde yapabilirsin :D

fenerbahceli07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İşin garip tarafı dün ben oraya gittim ve sonuc olarak havaya fırlatıldım.
Yani bence hiç denemeyin az incelemeye cıktıgımda sansli arkadaslarim sizi herobrine bekliyor :)
Oralarda survival modda pek dolaşmanızı tavsiye etmem içerideki tuzakları herobrinenin yaptığı söyleniyor.
Ve etrafında dolanırsanız herobrine ortaya çıkıyor.

kobraalex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
belk villager lar yapmıstır benbi kaçtane villageri serbest bıraktım bi kaç dakkaya kalamz ev yaptılar

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Life Hunter, Şalterler ile uğraşmana gerek yok. Tapınakta sağ veya sol tarafa giden tek bir koridor bulunur. 2 tanede ok tuzağı bulunur. İpleri kesip okları alabilirsin. Koridorun sonunda ise bir tane sandık vardır. Ancak toplam 2 adet sandık var ve 1 tanesi gizli. Gizli sandığı bulmak için şalterlerin bulunduğu bölümü direk kazman yeterli :D Çünkü gizli sandık şalterlerin arkasında bulunuyor. Ayrıca istersen benim yaptığım gibi orayı evinde yapabilirsin :D
Vay be haklısın gizli sandık şalterlerin arkasındaymış:DVe senin dediğin gibi orayı evim yaptım çok kullanışlı bir ev oldu:DBilgiler için teşekkürler