onikiasd
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
evet kısıtlama var işte neyse konuyu kapat kötü fikirdi başka bir şey düşünekee tamam işte aynı şeyi Premium ilede yapabiliyorsun? Ben kısıtladığını düşünüyorum
evet kısıtlama var işte neyse konuyu kapat kötü fikirdi başka bir şey düşünekee tamam işte aynı şeyi Premium ilede yapabiliyorsun? Ben kısıtladığını düşünüyorum
Sanıyorum 1.8 de survival oynamamışsın 1.8 ve üstü sürümlerde lapis lazuli olmassa olmaz birşeydir.Lapis olmasında ne olursa olsun dicemde şimdi hayal gücü geniş biri gelcek bombalıycak. Telefon olsun villager'ler ile konuşalım onlarda dil bilsin sebepsizce ığhh filan yapmasınlar :}
1.8 sadece sunuculara giriyorumSanıyorum 1.8 de survival oynamamışsın 1.8 ve üstü sürümlerde lapis lazuli olmassa olmaz birşeydir.
(Kendi fikrini herkesin fikriymiş gibi gösterin biri)hiçbir şey eklemesinler zaten iğrençleştirdiler oyunu
Herkesin fikriymiş gibi derken ? kendi düşüncemi yazdım.(Kendi fikrini herkesin fikriymiş gibi gösterin biri)
"Bence", "Bana göre" gibi kelimeler göremiyorum ki zaten konunun başlığı "Ne eklensin?" sen ise bir şey eklenmesin diyorsun ve bu da boşu boşuna yazılmış mesajdan başka bir şey değil.Herkesin fikriymiş gibi derken ? kendi düşüncemi yazdım.
Amaç eklesinler yeter .s
Benim yorumumu eleştirmek sana kalmamış"Bence", "Bana göre" gibi kelimeler göremiyorum ki zaten konunun başlığı "Ne eklensin?" sen ise bir şey eklenmesin diyorsun ve bu da boşu boşuna yazılmış mesajdan başka bir şey değil.
hiçbir şey eklemesinler zaten iğrençleştirdiler oyunu
Bilemiyoruzneden herkes yeniliklere karşı anlamıyorum
Cahiliyat adlı arkadaş konuya bekleniyorlanet olsun hiçbir şey bilmiyoruz![]()