Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar 1 hafta uğraş sonucu efsane bir base yaptık, fikir ve soruları bekliyorum 
Fiyati suan Steamde 31TL.[DOUBLEPOST=1422748290,1422748218][/DOUBLEPOST]Nice. Birde Oyunun Fiyatı Nedir Acaba?
Oyunun ismi H1Z1. Grafikler düşükteki hali bu mağlum 60fps'i lowda tutturabiliyorum, 4k destekli ultrada bir düşün sen oyunuGüzel olmuş.
Oyunun ismi ne acaba ? Özellikleri nasıl bir şey yani merak ettim grafikleri iyi geldi bana.
Aynen Birde Rica Etsem Sistem Özelliklerini Yazabilirmisin Boşa Almayalım Oyunu.Fiyati suan Steamde 31TL.[DOUBLEPOST=1422748290,1422748218][/DOUBLEPOST] Oyunun ismi H1Z1. Grafikler düşükteki hali bu mağlum 60fps'i lowda tutturabiliyorum, 4k destekli ultrada bir düşün sen oyunu![]()
Belkide senin ekranin bulaniktir ha ne dersinGözlerim yaşarmış idi. Baktım resimlere bulanık, gözlerimi ovuşturdum bir daha baktım hala bulanık. Sonra televizyona baktım sıkıntı yok. La nasıl bir bilgisayarın var senin .-.
Aynen Birde Rica Etsem Sistem Özelliklerini Yazabilirmisin Boşa Almayalım Oyunu.
Bu küçük kalır derken? Oyun mu base mi?H1Z1'de nasıl oluyor bilmiyorum ama Rust'a göre bu küçük kalır.
Oyun içinde F12ye basarsan ss alır zaten steam, birde ssleri kaliteli alsaşu gerçekçi resimleri hangi prgramla yapıyosun bee ? belki steamdan alırım programı söyle yeter![]()
program ismini sormuştum pixel bir oyun değilde gerçekçi bir oyun yapmak istiyorumOyun içinde F12ye basarsan ss alır zaten steam, birde ssleri kaliteli alsa![]()