Düşüncelerinizi Öğrenmek İsterim.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum sakinleri ben 1 2 ay'a açacagım sunucuda sizinde düşüncelerinizi bilmek isterim.

1-)Öncelikle Faction Açıcam Ama Warp Olarak Sizce Neler Eklenmeli? Extra İstekleri Alayım Dedim
2-)Ve İstek Pluginde Lazım Olabilir Sunucuda Görmek İstenen Genel Pluginlerden Biri.

3-)Bide Vip Satışı Konusunda Destek İsterim Mesela;
1 Çeşit Vipmi Satayım Yoksa 3 Çeşit Vipmi Olsun Sunucuda Benim Oyum Tek Vipden Yana.

4-)Edit İtem Olsun Olmasın?

5-)Sunucu Kasılması Normal Derecedemi Olsun Veya Bir Skript Bulup Lapisde Hızlı Kasılmalarını Engelleyimmi Biraz Hard Olsunmu Yoksa Normal Sıradanmı Olsun?

Desteklerinizi Bekliyorum..

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
warp olarak market,orman,hammadde,lapis(not: oyuncular için değilde vip oyuncular için lapisi koyabilirsin)
plugin olarak oyuncuların eğlenmesi için pet plugini koyabilirsin
1 çeşit vip sat,o vipin içinde edit itemler olabilir

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
warp olarak market,orman,hammadde,lapis(not: oyuncular için değilde vip oyuncular için lapisi koyabilirsin)
plugin olarak oyuncuların eğlenmesi için pet plugini koyabilirsin
1 çeşit vip sat,o vipin içinde edit itemler olabilir
Edit İtem Olursa Viplerde Boss'larada eklemeyi düşünüom o da p5 olur yani p6 yapmam gider p4 e tek atar kuvvetle
Lapis Viplere Verirsem Normal Oyuncular Bayaha Zor Kasılır Haksızlık Olabilir
Ama Viplerede DİA BLOK FELAN VERCEK DEİLİM TAŞLA KARIŞIK CEVHER VERİRİM YADA DİREK TÜM CEVHERLERİ KARIŞTIRIRIM BÜYÜK ALANDA

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit İtem Olursa Viplerde Boss'larada eklemeyi düşünüom o da p5 olur yani p6 yapmam gider p4 e tek atar kuvvetle
Lapis Viplere Verirsem Normal Oyuncular Bayaha Zor Kasılır Haksızlık Olabilir
Ama Viplerede DİA BLOK FELAN VERCEK DEİLİM TAŞLA KARIŞIK CEVHER VERİRİM YADA DİREK TÜM CEVHERLERİ KARIŞTIRIRIM BÜYÜK ALANDA
Bak hatta normal oyuncular için rütbe sistemi koyabilirsin, her rütbe atladıklarında biraz item verilebilir, mesela hammaddeden kazıp sattıkları parayla rütbe atlayabilirler,ayrıca lapisi haftada bir kere normal oyunculara açabilirsin

ayrıca vip oyuncular ile normal oyuncular arasında çok ayrım yapma

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak hatta normal oyuncular için rütbe sistemi koyabilirsin, her rütbe atladıklarında biraz item verilebilir, mesela hammaddeden kazıp sattıkları parayla rütbe atlayabilirler,ayrıca lapisi haftada bir kere normal oyunculara açabilirsin
Valla Rütbe Sistemi Düşünüyordum Normal Oyunculara Ama Bu Kadarda Hard Düşünmüyodum Belki Haftasonu lapis açık olabilir oyunculara

oblivionfury

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben pek ilgili değilim konuyla ben baya yeniyim banada yardımcı olurmmusunuz lütfen 40 dk önce konu açtım yardımcı olan yok siz bu işlerden anlıyosunuz galiba konuma bakar mısınız lütfen :)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim düşündüğüm şey:
acaba takla atarken yemek yesem içsem içebilirmiyim :|